sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:59

Încep lucrările la drumul județean Vlăduleni-Fărcășești- Urdari-Turceni-Ionești


Consiliul Județean Gorj a demarat lucrările de reabilitare a  DJ 674, obiectiv de investiție finanțat de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) în baza Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). DJ 674 face legătura între localitățile Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită jud. Mehedinți, iar perioada de execuție a lucrării este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Consiliul Județean Gorj a semnat luni, 18 martie 2019, contractual cu firma Ydail Construct S.R.L. pentru reabilitarea unui drum de aproximativ 43 km ce traversează localitățile: Vlăduleni, Fărcășești, Valea cu Apă, Peșteana de Jos, Hotăroasa, Urdari, Fântânele, Strâmba Jiu, Valea Viei, Gârbovu, Murgești, Jilțu, Turceni, Ionești, Ilișești, Gura Șușiței, Picu.

În scopul prezentării modului de  desfășurare și  de realizare a categoriilor de operațiuni tehnice incluse în realizarea obiectivului de investiție, a avut loc o întâlnire ieri, 19.03.2019, la sediul Consiliului Județean Gorj, între președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, alături de vicepreședintele CJG, Nicolae Muja, și  echipa Direcției Tehnice, Investiții, Infrastructură Drumuri Publice și Transport Public Județean din cadrul  autorității județene, a purtat discuții atât cu reprezentanții executantului lucrărilor, ai emitenților de avize acorduri conform Certificatului de Urbanism cât și cu primarii unităților administrativ-teritoriale Fărcășești, Urdari și Turceni, acestea având calitatea de beneficiari direcți ai investiției.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 96 de mii de lei exclusiv T.V.A.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: