Încep Zilele Toamnei la Polovragi!


Producătorii agricoli şi meşterii populari îşi vor da întâlnire în perioada 18-20 octombrie la Polovragi. Aici, autorităţile locale, în parteneriat cu pensiunile din zonă, vor organiza Zilele Toamnei la Polovragi.

Vineri, 18 Octombrie 2019, începând cu ora 18.00, la Căminul Cultural Polovragi, se va desfășura Festivalul Internațional de Umor Ion Cănăvoiu. Vor fi lansări de carte și întâlniri cu umoriștii prezenți.
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019, ora 10.00 prezenți vor participa la alergări montane. Duminică, 20 Octombrie, ora 11.00, în Parcul Dacic va avea loc Festivalul Castanelor prin prezentarea produselor, meșteșugurilor și tradițiilor locale, eveniment aflat la cea de-a doua ediție.
Ansamblul Cheile Oltețului va deschide evenimentul care va avea loc pe platoul din Poiana Mănăstirii din Polovragi. Vor fi vânzări de produse tradiționale.
Festivalul Castanelor a fost pus la cale în colaborare cu Grupul de Acţiune Locală (GAL) Parâng şi Asociaţia de Turism Oltenia de sub Munte. Este cel de-al doilea an când autorităţile locale se implică în organizarea acestui eveniment.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.