ÎNCEPE RECEPȚIA TEHNICĂ a STADIONULUI de la Târgu-Jiu. Cine face ANUNȚUL


Mihai Weber spune că, în urma discuțiilor pe care le-a avut, săptămâna trecută, cu șefii Companiei Naționale de Investiții și Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, s-a stabilit ca pe data de 23 septembrie să înceapă recepția tehnică.

Liderul PSD Gorj susține că analiza tuturor componentelor și echipamentelor din interiorul arenei se va face în maximum 10 zile. Potrivit lui Mihai Weber, după finalizarea recepției tehnice se va afla și când va putea fi făcută recepția finală. “Nu există nicio rea intenție. Trebuie să închidem gura celor care sunt sceptici. Ne dorim ca de această investiție să beneficiem toți gorjenii în termen cât mai scurt”, a declarat deputatul. Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a amenințat CNI și constructorul stadionului că dacă nu vor face recepția până în iarnă, le va pune în cârcă cheltuielile cu întreținerea pe perioada rece a anului. Mihai Weber dă asigurări că municipalitatea va putea prelua stadionul în acest an și că se va putea inaugura. “Domnul primar Romanesu ar trebui să aprecieze că a avut sprijin la București, atunci când s-au aprobat indicatorii tehnico-economici și fondurile pentru finalizarea investiției”, a mai spus liderul social-democrat. Deputatul PSD anunță că, în câteva zile, va spune și care este situația cu lucrările la centura ocolitoare a Târgu-Jiului. Deputatul susține că a solicitat să fie restrâns cât mai mult termenul în ceea ce privește procedura de evaluare a ofertei depuse pentru continuarea investiției. Mihai Weber crede că, în luna octombrie, se va ști și câștigătorul licitației.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.