sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:38

INCONȘTIENȚA unui PATRON din comuna gorjeană Cătunele! A aruncat TONE de gunoi în pădure! FOTO

ads1

Câțiva localnici ai comunei Cătunele din Gorj sunt de-a dreptul revoltați pe patronul unei firme din zonă. Aceștia susțin că administratorul unei firme care deține o coloană de mașini în comună aruncă în mod regulat deșeuri în zona unei păduri din satul Lupoaia.

„Au fost făcute sesizări pe numărul de urgențe 112, prima data s-a întâmplat pe data de 13 iulie când au fost aruncate gunoaie. Știu pentru că dețin un teren în acea zonă, norocul a fost că a trecut cineva pe acolo, se îndrepta către pădure și nu a putut trece pentru că era blocat de un tir care deversa deșeurile în zonă. Pe data de 13 iulie, seara, a fost deversat primul tir apoi au urmat alte două. Se întâmplă în satul Lupoaia, comuna Cătunele, am apelat la 112, dar nu s-a deplasat nimeni la fața locului spunându-ne că nu este de competența poliției să rezolve acest caz. Individul este administratorul unei firme din zonă, a fost recunoscut de domnul care a făcut pozele. Cel care a aruncat deșeurile deține o coloană de mașini a făcut curățenie și și-a deversat toate deșeurile în zona pădurii și în zona lacului. Am făcut o plângere și la primărie chiar nu este normal să se arunce trei tiruri de deșeuri și să nu se întâmple nimic.

Anul trecut a avut loc o situație similară, însă deșeurile au fost ridicate de către angajații primăriei Cătunele. Primarul comunei Țuilă Florinel ne-a declarat că încearcă să rezolve și de această data problema. „ Deocamdată nu am făcut niciun demers în a strânge gunoaiele din zonă, dacă până la sfârșitul săptămâni vor fi tot acolo vom încerca să le ridicăm” ne-a declarat primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

2 comentarii

  1. Păi gigolo de Catunele,se duce să adune gunoaiele din pădure și din boscheti,ca frecventează locurile cu angajatele din primărie! Boschetare n-ai bani să duci curvele la hotel????Săraculeee!!!!

  2. ce amendă ar trebui să primească acel dobitoc….vom vedea cu se finalizează acest caz…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: