INCREDIBIL. Ce se ÎNTÂMPLĂ cu INVESTIŢIILE şi DATORIILE la UM Sadu


Liderul organizaţiei judeţene a PNL Gorj, Dan Vîlceanu, acuză PSD de minciună „perpetuă” în ceea ce privește susținerea industriei din Gorj.

Deputatul s-a referit, vineri, într-o conferință de presă, la promisiunile și realizările cu care social-democrații se laudă în ceea ce privește Uzina Mecanică Sadu și Complexul Energetic Oltenia. În ceea ce privește schema de sprijin pentru compania minieră, Dan Vîlceanu a declarat că i se pare ridicol ca românilor să le fie introdusă o taxă în facturi pentru ca banii să se întoarcă la compania minieră de la Târgu-Jiu. “Dacă s-au gândit la asta, înseamnă că avem de-a face cu aceeași gândire redusă sau optuză”, a declarat deputatul. Dan Vîlceanu s-a arătat din nou sceptic că banii promiși de guvernanți pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu au ajuns în conturile fabricii de armament de la Bumbești-Jiu. Liderul PNL Gorj susţine că nici capitalul social al societății nu ar fi fost majorat, așa cum a anunțat primarul, Constantin Bobaru. Dan Vîlceanu a mai prezentat o problemă de la UM Sadu. Liderul PNL Gorj le-a dus jurnaliștilor o hotărâre luată în Adunarea Generală a Acționarilor din data de 30 iulie în care s-a votat impotriva planului de măsuri pentru reducerea arieratelor și realizarea investițiilor la uzină. În plus, s-a votat și împotriva aprobării demarării procedurii de valorificare a activelor disponibile. „Ar trebui ca cei de la PSD și primarul lor de la Sadu să vină să ne explice de ce mint”, a declarat deputatul. Dan Vîlceanu se întreabă cum se vor face investiții la Uzina Mecanică Sadu, din moment ce decizia luată în AGA, legată de reducerea datoriilor și modernizarea fabricii au fost respinse a fost comunicată și ministrului Economiei, Niculae Bădălău. “În AGA UM Sadu e și un reprezentant al Ministerului Economiei. Deci, trimisul lui Bădălău a votat împotrivă”, a conchis deputatul.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.