INCREDIBIL! Fiicei unui afacerist din Târgu Jiu i-a fost furat telefonul mobil, chiar în sediul IPJ Gorj. Ce s-a întâmplat cu camerele de supraveghere și dispozitivul de urmărire e de necrezut


Culmea hoției: furt chiar în sediul poliției! I s-a întâmplat, ieri, unei tinere din Tg-Jiu care a mers la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, pentru a-și ridica, de la ghișeu, cazierul judiciar. Absurdul abia de aici începe, mai ales că tehnologia, atât de utilă pentru prinderea hoților, lipsește sau nu e updatată.

Fiica unui cunoscut afacerist care deține mai multe case de amanet în Tg-Jiu, a căzut pradă hoților chiar când era în preajma a sute de polițiști.
Roxana Pistol a mers, ieri, la sediul IPJ Gorj pentru a scoate un cazier judiciar, iar la plecarea din sediul poliției, după inevitabilul periplu birocratic, a realizat că-i dispăruse telefonul mobil din geantă.
Primul impuls al tinerei a fost acela de a anunța poliția, însă a realizat rapid că se afla chiar în instituția respectivă așa că a anunțat…ofițerul de serviciu.
Hoțul putea fi identificat rapid cu ajutorul camerelor de supraveghere, însă spațiul de la parterul clădirii, așa numita ”sală de așteptare”, nu este dotat cu astfel de dispozitive de monitorizare. Următorul pas pentru prinderea hoțului, în mod firesc, era localizarea telefonului, o tehnologie destul de uzitată în ultimii ani, numai că, fiind vorba de un model mai nou de aparat, care costă câteva zeci de mii de lei, dispozitivul poliției nu l-ar fi recunoscut în cazul în care era pus în funcțiune, dar oamenii legii au spus că acest dispozitiv este folosit doar cu acordul procurorilor. Astfel că, de data asta, tehnologia nu a fost de nici un folos polițiștilor, în condițiile în care dispozitivele de urmărire nu sunt adaptate pentru a depista și ultimele modele de telefoane care apar pe piață.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Un comentariu

  1. Imbuibati si imbuibate

    Obliga magazinele de cartier sa se doteze cu camere video iar ei nu au!Fara cuvinte…Alo,doamna din Teleorman,nu va este putin rusine?La tv.rositi putin,e jenant episodul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.