sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:42

INCREDIBIL!!! O primărie din Gorj organizează tăieri de moț în sala de ședințe a consiliului local! Abuzurile satrapului Aristică: femeia de serviciu a fost trimisă să mănânce într-o magazine dezafectată!


Nu, nu e glumă! Primăria comunei Arcani organizează tăieri de moț în sala de ședințe a consiliului local. Acest lucru s-a întâmplat chiar la finele săptămânii trecute când, sub pretextul că îl sărbătoresc pe un copil dintr-o familie nevoiașă, la împlinirea unui anișor, angajații Primăriei Arcani și primarele Aristică Coiculescu, au mai pus-o de un chiolhan.
Și asta nu e singura grozăvie a lui Coiculescu! Liberalul vopsit în pesedist a comis abuzuri mult mai grave, despre care au fost înștiințate și organele statului cu atribuții de control. Femeia de serviciu a instituției, aflată în prag de pensionare, a fost tracasată și umilită, în ultimii ani, de primar și de apropiații acestuia. După patru decenii de muncă, femeia a fost trimisă să mănânce într-o magazine dezafectată, în timp ce apropiații lui Coiculescu servesc prânzul, la pauza de masa, într-un spațiu special amenajat, chiar în incinta primăriei.

Ospăț, sub masca unui gest caritabil

Vineri, 2 august a.c., mezinul unei familii de rromi din Arcani a împlinit un an, iar angajații primăriei, cel care l-au și creștinat, în urmă cu câteva luni, au decis că trebuie să-l sărbătorească pe micuț. Un gest nobil, la prima vedere, numai că empatia angajaților instituției cu cei p
atru copii ai familiei nevoiașe lipsește din imagini.
Sala în care se țin ședințele Consiliului Local Arcani a fost împodobită cu baloane și transformată în sală de mese pentru tăierea moțului sărbătoritului. De o parte a mesei s-a așezat Primarul Aristică Coiculescu și apropiații săi, înfometați, cu ochii după bucățile de pui la rotisor, iar de cealaltă parte a mesei, stingheri, cei patru copii și mama acestora. Niciun angajat al primăriei nu s-a așezat lângă aceștia, semn că nu a fost vorba de afectivitate, în acest caz, ci pur și simplu un motiv de ospăț, la sfârșitul unei săptămâni istovitoare în slujba comunității.

Oamenii din comună spun că era mult mai decent dacă angajații primăriei nu se apucau să chefuiască în instituție, iar daca voiau să le facă o bucurie copiilor din familia nevoiașă, ar fi trebuit să le ducă acasă mâncarea și tortul, pentru a-l sărbători așa cum credeau ei de cuviință pe cel mic.

”Mănânc într-o magazine insalubră”

Locuitorii sunt contrariați de ce se întâmplă, în ultima vreme, în Primăria Arcani și povestesc despre modul cum a fost umilită femeia de serviciu a instituției. Vania Cioacă este femeie de serviciu la Primăria Arcani, are 60 de ani și este în pragul pensionării, după patru decenii de muncă.
De ceva vreme, femeia a fost pedepsită de către primarul Aristică Coiculescu și nu mai are acces în spațiul special amenajat pentru pauza de masa, așa că mănâncă într-o magazie, un loc impropriu pentru servirea mesei.

”Dacă ceilalți angajați ai instituției, la pauza de masă, pot merge într-un spațiu amenajat pentru a servi pachetul civilizat, mie mi s-a restricționat accesul în acea încăpere. Mănânc, la pauză, într-o magazine insalubră”, declară femeia.

Este cât se poate de evident că funcționarelor din primărie le priește pauza de masa, în condiții de restaurant. Locul în care acestea servesc masa e o bucătărie amenajată în sediul primăriei, unde, deseori se gătește, după gusturile culinare ale primarului Aristică.

”Aș fi dorit să-mi închei munca de o viață în condiții normale”

Vania Cioacă spune că, de aproximativ trei ani se simte hărțuită constant, la locul de muncă, de către primarul Aristică Coiculescu, care o amenință, în mod repetat că se va ocupa de ea în mod special. ”Sunt supusă la tot felul de intimidări, prin limbaj pe un ton ridicat, sunt supravegheată aproape tot timpul. S-a declarat nemulțumit de modul cum fac curățenie și face acest lucru în fața angajaților primăriei, în ședințele de lucru la care eu nu am voie să particip și, eventual, să îmi justific activitatea. Face tot felul de afirmații despre viața mea personală și a familiei mele. M-a izolat de colegii de serviciu, pentru că le-a spus că eu ascult pe la uși, lucru total neadevărat, care poate fi demontat cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. De atunci în unele birouri nu mai am acces să fac curățenie, pentru că acei colegi au refuzat să mai interacționeze cu mine”, afirmă cu amărăciune femeia.
Ajunsă la capătul puterilor, femeia de serviciu a sesizat ITM Gorj și alte instituții ale statului, după ce a fost sancționată pe nedrept.
”A dat o decizie de sancționare fără să facă analiza disciplinară. Sancțiunea de azi (luni – n.r.) am primit-o pentru că am avut o discuție mai aprinsă cu colegii care mi-au aruncat mâncarea din frigider, că să mă umilească și mai rău, iar contabila mi-a reproșat că trebuie să o respect pentru că ea îmi semnează statul de plată, făcând afirmații nefondate despre cartea mea de muncă și despre anii pe care i-am muncit. Aș fi dorit să-mi închei munca de o viață în condiții normale, decente, dar mă simt demoralizată, obosită psihic și am clacat”, afirmă, cu lacrimi, în ochi femeia.
Primarul Aristică Coiculescu nu a putut fi contactat la numărul de telefon care este public, în lista cu datele de contact ale primarilor din Gorj, pentru a-și exprima un punct de vedere.
În acest caz, Instituția Prefectului Județul Gorj este singura care îl poate lua la întrebări pe primarele Aristică în legătură cu apucăturile sale de satrap.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Un comentariu

  1. Aceasta femeie de serviciu sa zica mersi ca a angajat-o primarul pentru ca mai toata viata ei nu prea i-a placut munca, asa ca sa nu mai faca ea pe femeia muncitoare ca nu e deloc asa! Este barfitoarea satului, o femeie frustrata si rea! Care munca de o viata ca pana sa te angajeze dl.primar invarteai la mici pe gratar in balciuri?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: