INCREDIBIL! PERICOLUL MORTAL din pâine!

paine-ss

În zilele noastre, oamenii sunt bombardaţi la tot pasul cu substanțe toxice infiltrate în mod legal prin alimentație, prin medicamente, prin vaccinuri, prin produsele de îngrijire personală sau cele de menaj.

Tehnologiile moderne folosesc aproape 70.000 de substanţe chimice. Cele mai multe dintre aceste substanţe sunt profund nocive pentru organism, fiind chiar cancerigene, mutagene (produc mutaţii la nivelul genelor) sau teratogene (produc malformaţii, monstruozităţi, anomalii).

Ce nu știai despre pâinea cea de toate zilele

Actualmente, în perioada creşterii, grâul primeşte între două şi şase tratamente cu pesticide. Îngrăşămintele chimice utilizate pentru un hectar de cultură sunt: 250 kg de azot, 100 kg de fosfor şi 100 kg de potasiu! Rezultatul este un bob mult mai bogat în amidon şi mai sărac în proteine, la care se adaugă conţinutul de substanţe chimice toxice, folosite cu generozitate în timpul creşterii. Grâul recoltat va fi apoi pulverizat cu insecticide, pentru distrugerea insectelor care l-ar putea ataca în silozuri.
În România, timp de câțiva ani, a fost testat cu o criminală inconștiență un fungicid extrem de toxic numit Initium, care s-a dovedit a fi printre altele cancerigen și neurotoxic.
În multe ţări este obligatoriu să se adauge fier în compoziţia pâinii. Substanţele sintetice nu se asimileză, ci agresează trupul, accelerând proliferarea celulelor canceroase şi apariția bolilor neurologice (de exemplu, boala Alzheimer), generând retinopatie, insuficienţă cardiacă, anemie hemolitică, hipertensiune arterială.

obiectiv.info

Loading...

Citește și

Te pregătești să-ți împodobești casa de sărbători ? Cum eviți excesele

Este foarte bine să-ți faci din timp planuri legate de decorațiunile de sărbători, menite să-ți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.