INCREDIBIL! Un primar din Gorj ȘI-A AMENDAT VERIȘORUL, după ce acesta a dat DECLARAȚII LA POLIȚIE împotriva sa. Edilul RISCĂ PUȘCĂRIA!


O vorbă din popor spune că răzbunarea e arma prostului. Și cum primarii sunt reprezentanții poporului, deseori folosesc și ei aceeași armă. E cazul primarului de la Albeni, Ionuț Stan, care a amendat o rudă apropiată, sub pretextul că nu avea autorizație de construire la un gard, însă, adevăratul motiv este acela că bărbatul nu a declarat polițiștilor ce-i sugerase primarul, într-un dosar în care edilul e cercetat penal, după ce a închis abuziv Centrul de Permanență din comună. Dacă acuzațiile sunt reale, primarul se poate alege cu o nouă învinuire, pentru influențarea declarațiilor și riscă pușcăria.

Când nu faci ce spune primarul…

Luni, 8 octombrie, Neluș Cornoiu, verișorul și cel mai bun prieten al primarului comunei Albeni, Ionuț Stan, a fost audiat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj, în dosarul constituit după închiderea Centrului de Permanență din comună.

Cornoiu spune că primarul Stan l-a sunat înainte de audieri și i-ar fi sugerat ce să declare la poliție. ”El m-a sunat să merg la audieri și să spun ce vrea el, dar eu am mers și am spus adevărul, adică referitor la închiderea centrului de permanență și tot ce am fost întrebat”, a declarat Cornoiu.
După două zile, miercuri, 10 octombrie, primarul Ionuț Stan, însoțit de două angajate ale Primăriei Albeni, a mers la casa familiei Cornoiu și a aplicat o amendă de 1.000 de lei din cauză că aceasta nu deținea autorizație de construire pentru gardul de la șosea.
”Doar părinții mei erau acasă, eu eram plecat. A venit primarul la poartă și a cerut autorizația pentru gard, după ce, în urmă cu un an, a zis că să mă apuc de lucrări că nu e nicio problemă. A venit cu două salariate de la primărie, au măsurat gardul și au plecat. Mai târziu, una din cele două femei s-a întors cu procesul-verbal de amendă. In plus, m-a obligat ca să-și iau o grămadă de nisip de la poartă, până la ora 16,00, altfel o să primesc altă amendă”, a afirmat Cornoiu.
Bărbatul este convins că primarul s-a răzbunat pe el din cauză că le-a declarat polițiștilor adevărul și nu ce-i spusese primarul să declare. Cornoiu zice că atitudinea lui Stan l-a mâhnit, mai ales că sunt verișori și erau buni prieteni. ”Cel mai mult pe părinții mei i-a deranjat atitudinea primarului, mai ales că suntem rude”, a spus Neluș Cornoiu.

Faptele…

…așa cum sunt descrise de Neluș Cornoiu, îi pot aduce primarului Ionuț Stan un nou dosar penal cu o nouă acuzație: influențarea declarațiilor. Potrivit legii, ” Încercarea de a determina sau determinarea unei persoane, indiferent de calitatea acesteia, prin corupere, prin constrângere ori prin altă faptă cu efect vădit intimidant, săvârşită asupra sa ori asupra unui membru de familie al acesteia, să nu sesizeze organele de urmărire penală, să nu dea declaraţii, să îşi retragă declaraţiile, să dea declaraţii mincinoase ori să nu prezinte probe, într-o cauză penală, civilă sau în orice altă procedură judiciară, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Mandatul primarului Ionuț Stan este presărat cu scandaluri…

… răsunătoare și numeroase dosare penale.
Trebuie spus că, la începutul acestei săptămâni, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj au început audierile salariaților Primăriei Albeni, cei care au fost implicați în închiderea Centrului de Permanență din comună. Scandalul, la acea vreme, a ajuns pe posturile naționale de televiziune, mai ales că povestea implica și un conflict între doi amorezi, adică între primarul Stan și doctorița de la centrul de permanență.

loading...
Loading...

Citește și

Senatorul Iriza și-a tras limuzină de 70.000 de euro! Nume important din PSD, împrumutat de parlamentarul gorjean! Iată ce pensie și indemnizație încasează lunar!

Averea senatorului Scarlat Iriza a crescut considerabil, în cel de-al treilea an de mandat, în …

2 comentarii

  1. El e neam prost… de vina sunt cei care voteaza astfel de nulitati…

  2. Chiar nu exista remedii pentru asemenea ipochimene? Domnilor conducatori, functiile sunt trecatoare, iar dupa,se va alege praful de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: