ÎNCREDINȚARE DIRECTĂ pentru două INVESTIȚII importante din Târgu-Jiu


Marcel Romanescu se gândește că dea unor societăți prin încredințare directă realizarea lucrărilor de modernizare a Colegiilor Naționale „Tudor Vladimirescu” și “ Spiru Haret’” din Târgu-Jiu.

Edilul ia în calcul varianta încredințării directe după ce a văzut că nicio firmă nu a depus până, azi, oferte pentru a participa la licitația privind cele două investiții. Marcel Romanescu spune că termenul a fost prelungit cu încă o săptămână. Primarul Târgu-Jiului anunță că după expirarea lui lucrările pot fi acordate prin încredințare directă. Valoare totală a celor două investiții se ridică la circa 13 milioane de lei. Romanescu apune că în procedura de licitație se află și extinderea grădinițelor din străzile Olari și Mioriței. “ Suntem în procedură de licitație. Din păcate, la Colegiile Naționale Tudor Vladimirescu și Spiru Haret, din discuțiile pe care le-am avut cu cei de la serviciul de licitații nici, de data aceasta, cel puțin până astăzi(nr. luni) nu s-a prezentat nimeni. Urmează să se dea posibilitatea depunerii de oferte încă o săptămână. După aceea putem, cu respectarea legii, să mergem pe o încredințare directă către o societate care ar putea realiza lucrările la cele două colegii. Sunt investiții foarte mari. Nu știm ce se întâmplă în acest moment. În plus, suntem în procedură de licitație, una dintre ele a și fost finalizată, este vorba de extinderea celor două grădinițe de pe Olari și Mioriței. Sunt foarte multe investiții ce se vor derula pe parcursul acestui an și anul viitor ”, a declarat primarul Târgu-Jiului.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.