Indemnizații ilegale de arbitraj, achitate de CS Internațional Bălești! Camera de Conturi a depistat prejudiciu


La ultimul control al Camerei de Conturi Gorj, efectuat la Primăria Bălești, s-a depistat un prejudiciu de aproape 1000 de lei, prin plata unor indemnizații ilegale de arbitraj la Clubul Sportiv Internațional din localitate. Verificatorii au constat plăți peste cuantumul legal aprobat, se arată în actul de control.

„Din verificarea modului de angajare, lichidare, ordonanțare și plata cheltuielilor s-a constatat plata indemnizațiilor de arbitraj la jocuri sportive de nivel județean peste cuantumul legal aprobat. Valoarea totală a prejudiciului este de 9.533, 34 lei din care 8 463 lei reprezintă valoarea indemnizațiilor de arbitraj și observatori, acordate peste cuantumul legal aprobat”, se arată în raportul Camerei de Conturi Gorj, legat de CS Internațional Bălești. Organismul de control stabilește în procesul verbal de constatare nr.11946 din 12.07.2019 și cine sunt cei care se fac vinovați de încălcarea legii, cine plătește prejudiciul și cum.
În urma controlului s-au stabilit și alte abateri pe linia Registrului Agricol, a recuperării veniturilor din cesiuni dar și pe linia inventarierii la o școală din comună.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu a clarificat situația Memorandumului pentru CEO: Împrumut de la Trezorerie pentru certificatele de carbon din 2019, iar apoi o altă schemă de sprijin!

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a dat asigurări că memorandumul pentru CE Oltenia, privind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: