Indemnizații REDUSE cu 30% pentru administratorii unei societăți la care CEO deține capitalul majoritar


Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a societății Minprest Serv SA a decis, săptămâna trecută, diminuarea cu 30% a remunerațiilor pentru membri Consiliului de Administrație, din cauza neîndeplinirii indicatorilor de performanță.

Acționarii Minprest Serv SA, societate la care CE Oltenia deține 95% din acțiuni, au hotărât ca indemnizațiile administratorilor să fie reduse cu aproape o treime, pentru perioada ianuarie-septembrie 2016, sumele urmând a fi reținute de conducerea executivă a firmei.
Într-un document prezentat AGA se menționează cauzele care au dus la neîndeplinirea indicatorilor de performanță de către cei cinci membri ai CA, printre care redimensionarea contractelor cu CEO și recuperarea cu dificultate a contravalorii serviciilor prestate, precum și întreruperea de activitate a subunităților Diviziei Miniere în cursul anului trecut.
Situația prezentată acționarilor relevă un grad de îndeplinire al obiectivelor de performanță, în 2016, de doar 72,47%, în aceste condiții, remunerația administratorilor a fost redusă cu 30%, întrucât s-a stabilit o vină imputabilă celor cinci membri ai CA.
Din Consiliul de Administrație al Minprest fac parte Cornel Bebe Irod, care are calitatea de președinte, Eufimia Dănăcică, Gabriel Angheloiu, Constantin Buleteanu și Vasile Velcea, membri, iar reprezentantul CEO în AGA societății este Ion Petroniu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.