Inechitățile salariale pentru minerii de la Știucani, reglate în Directoratul CEO


Angajaților Carierei Roșiuța ce prestează în sectorul Știucani, dar nu au primit clase de salarizare la ultima împărțeală făcută de conducerea unității cu sindicatul majoritar, li se vor regla salariile în urma deciziei Directoratului CEO, de la finalul acestei săptmâni. Directorul general al CE Oltenia, Sorin Boza, s-a consultat cu specialiștii în Resurse Umane dar și cu liderul de sindicat care îi reprezintă pe minerii de la Știucani, și a decis, mircuri, că cea mai mare parte a oamenilor nemulțumiți de aici au dreptate iar situația va fi îndreptată prin hotărârea primului Directorat.

Inechitățile salariale, în urma împărțirii claselor de salarizare în zona Motru, sunt numeroase, în Roșiuța de două ori zece persoane adresându-se conducerii companiei pentru rezolvarea problemelor, minerii amenințând și cu greva. De fiecare dată, administrația companiei a chemat la discuții directorul EMC-ului din Motru, care a promis că va rezolva totul dar, până în prezent, nu a făcut nimic. Problema a fost, în final asumată chiar de către directorul general, Boza discutând miercuri seara, pe larg, inechitățile de la Roșiuța, cu documentele în față. Problemele ridicate de minerii respectivi s-au adeverit, iar Boza a promis că lucrurile vor fi îndreptate în prima ședință de Directorat.

Directoratul a aprobat listele

De altfel, și miercuri a avut loc o astfel de ședință în care s-au aprobat listele trimise din unități, pentru creșterile salariale care se aplică din 1 februarie. Angajaților le vor crește salariile cu maxim 1100 de lei, în funcție de clasa de salarizare primită după consultările pe fiecare unitate a conducerii cu sindicatele.
La Roșiuța, împărțeala claselor s-a făcut de către sindicatul majoritar, condus de Nelu Roșca, felul în care s-au dat clasele nemulțumind o parte dintre angajați, care l-au pârât pe acesta directorului general.

loading...
Loading...

Citește și

„Floricica Dansatoarea” o comite din nou! Pesedistul Pupăzan s-a rebrenduit și o arde pe muzică ușoară de-i sar gumarii din picioare!

Marius Daniel Pupăzan, opțiunea burlescă a PSD pentru Primăria Cîlnic, nu contenește în a se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: