Îngerașul lui Beni vrea 20.000 de euro de la proxenet! Își făcea „poștă” iubitele

bejinaru-m-1

Un nou termen a avut loc ieri în procesul lui Aristică Bejinaru și al lui Casian Muja, acuzați de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism, și, respectiv, complicitate la aceste infracțiuni. Au depus mărturie mai mulți martori, printre care și una dintre fostele iubite ale lui Bejinaru, pe care acesta a forțat-o să se prostitueze. Fata cere daune morale de 20.000 de euro.

 

Nici Artistică Bejinaru și nici Casian Bejat Muja nu recunosc acuzațiile care li se aduc și spun că victimele din dosarul instrumentat de DIICOT sunt persoane cu care au avut relații intime bazate pe dragoste. La termenul de ieri al procesului celor doi, au depus mărturie mai multe persoane care îl cunosc pe proxenet. Una dintre victimele sale a povestit magistratului prin ce a trecut câtă vreme s-a prostituat din cauza lui Bejinaru. Cornelia a fost îndrăgostită de Aristică Bejinaru, a locuit cu el în apartamentul său și, spune ea, de dragul lui, a acceptat să se prostitueze. Fata, căreia Bejinaru îi spunea „Îngerașul”, a declarat că a câștigat pentru proxenet 10.000 de euro și îi cere acum daune morale în valoare de 20.000 de euro. „Ne-am întâlnit când eram la liceu, după ce mă transferasem la Motru. Am vorbit, până la urmă am ieșit în oraș, apoi am devenit iubiți. Cred că după două săptămâni, Beni (Bejinaru Aristică n.red.) mi-a propus să am relații sexuale și cu alți bărbați, ca să fac rost de bani. Mi-a prezentat mai mulți prieteni de ai lui, chiar și pe un domn, care avea o situație bună în Motru. Mi-a zis că mă duce și în Austria. Am mers împreună în Austria, acolo am făcut 2.000 de euro, dar el mi-a luat toți banii. Mi-a promis că mă va ajuta cu bacalaureatul. L-am luat în a doua sesiune”, a ținut să precizeze tânăra.

Cere daune morale de la Bejinaru

Victima proxenetului s-a constituit parte civilă și ar putea să primească de la Aristică Bejinaru 20.000 de euro, dacă magistrații vor decide în favoarea sa. „Am mai mers o dată, după bac-ul din vară, în Austria. Am stat mai puțin atunci. I-am trimis de acolo lui Bejinaru 500 de euro și apoi 150 de euro. După ceva timp, a venit el în Austria și m-a dus în Italia. Acolo eram într-o localitate la 45 de km de Milano. Bejinaru s-a întors în Gorj, noi am rămas acolo. Mai eram cu o fată Maria V. și ne-a lăsat în grija unui amic de al lui, Sebastian. Într-o seară nu am mai vrut să ieșim la muncă și ne-a amenințat că ne dă pe mâna carabinierilor și le spune că i-am furat banii”, a povestit tânăra, care acum locuiește la Timișoara. „Îngerașul” a povestit că a făcut 10.000 de euro din prostituție, dar Bejinaru i-a cheltuit pe toți. „Până la urmă, am ajuns la Motru, tot la Beni la apartament. Am putut să plec din Italia pentru că aflaseră părinții mei unde sunt și Beni s-a temut. Cred că în perioada cât m-am prostituat pentru Bejinaru am câștigat 10.000 de euro, dar n-am văzut decât un laptop, un telefon și 300 de euro. Restul i-a cheltuit Beni”, a spus fata, în fața magistratului care judecă dosarul de trafic de minori și proxenetism al lui Aristică-Benoni Bejinaru.

Amenințate de proxenet

„Îngerașul”, deși îndrăgostită de Aristică Bejinaru, a încercat, spune ea, să îl părăsească, însă acesta o amenința. „Când îi spuneam că vreau să îl părăsesc, Beni mă amenința și-mi spunea că le face rău părinților mei, că le pune foc la casă. Odată, Bejinaru m-a bătut că am refuzat un client. Se lăuda mereu că le dă șefilor lui fete. Știu că în același fel a procedat și cu alte fete. Până la urmă, l-am mințit că mama va lua 70.000 de euro din fonduri europene și i-am zis că îi dau și lui, dar să îmi dea 300 de euro că mai are mama nevoie să facă proiectul. Și mi-a dat și am plecat la Timișoara și am scăpat de el”, a spus fata. Întrebată de ce nu a fugit din Italia sau din Austria și de ce s-a mai întors la Bejinaru acasă, la Motru, după ce fusese forțată să se prostitueze în străinătate, aceasta a spus că era îndrăgostită de inculpat: „Eram îndrăgostită de el și când ne certam îmi promitea că nu mai face nimic rău. Nu mă țineam de capul lui, îl iubeam. Uneori m-a amenințat că mă vinde italienilor. El umbla și cu alte fete”, a afirmat tânăra.

Martorul Papuc nu știa cu ce se ocupa Bejinaru

În fața instanței a ajuns ieri și profesorul Gheorghe Papuc, ca martor. Acesta nu și-a menținut declarația de la urmărirea penală și a dat o alta. Cadrul didactic a spus că nu știa de pretinsele activități de proxenet ale lui Aristică Bejinaru. „Sunt profesor la Colegiul Tehnic Motru și îi cunosc pe cei doi inculpați din orașul Motru. Cu Bejinaru sunt mai apropiat. Știu că Bejnaru a fost iubitul unei eleve B. Cornelia, de la liceul meu, care chiar locuia cu el în apartament. În perioada în care erau împreună, eu cred că erau împreună din iarna lui 2012, l-am auzit pe Bejinaru acuzând probleme de sănătate și știu că în urma unor analize făcute în ianuarie 2013, a descoperit că este purtător de sifilis. Iubita lui a refuzat să își facă analizele. De teama acestui lucru, am refuzat să mai mănânc din vesela lor. Nu cunosc aspecte referitoare la pretinsa activitate de proxenetism a lui Bejinaru. Nu i-am cerut niciodată femei lui Bejinaru, un om inteligent nu are nevoie să ceară femei”, a spus, în fața judecătorului de caz, Gheorghe Papuc, profesor al CT Motru.

Taximetrist plătit în „natură”

Cătălin este taximetrist în municipiul Motru și la el apela Aristică Bejinaru de câte ori avea nevoie ca fetele să fie duse acasă. Taximetristul a spus, la termenul de ieri al procesului, că de două ori a fost plătit „în natură” de una dintre fetele lui Bejinaru. „Pe Bejinaru îl duceam la serviciu sau unde avea nevoie. El mă trimitea să îi aduc iubitele la el acasă, apoi să le duc acasă. Am primit o dată sau de două ori plata în natură, ca să zic așa. Bejinaru m-a trimis la Corcova să iau o iubită și mi-a zis că îmi plătește fata în natură. Eu am fost de acord. Au fost și cazuri în care fetele plăteau cursa, cu bani și cazuri în care plătea Bejinaru”, a mărturisit taximetristul.

Ghicitoare din Motru, martoră în proces

A mai vorbit în fața instanței și o ghicitoare în cafea din Motru, care o cunoștea pe „Îngeraș”. Ghicitoarea a spus magistratului că fata i s-a plâns că Bejinaru „o dădea și la alți bărbați și lua bani pentru ea”: „Mi-a spus Cornelia că Bejinaru o punea să facă sex anal și oral cu alți bărbați și aceștia îi dădeau între 50 și 150 lei pentru asta. Ea lua banii, dar îi dădea lui Bejinaru după. Fata mi-a povestit că, odată s-au bătut parte în parte, și că o amenința des. Mi-a spus că în Austria a făcut 2.000 de euro și că i-a luat el toți banii”, a declarat femeia. Următorul termen al procesului se va judeca peste două săptămâni.

loading...
Loading...

Citește și

Tragedie fără margini! O tânără din Țicleni a murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Mesajul emoționant al soțului ei

O tânără de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seara, la o unitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: