INGINER CEO, fiu de primar, candidează la Motru

UNPR

• UNPR și-a lansat candidații

Progresiștii și-au prezentat, vineri, în fața jurnaliștilor, 10 candidați la primăriile din județ. Astfel, Ion Cristi Iorga va candida la Motru, Silviu Sprânceană la Țicleni, Liviu Trașcă-Turceni, Gabriel Chelu-Alimpești, Sevastian Tănăsoiu- Aninoasa, Ion Boboescu- Cătunele, Ion Popescu- Dănciuleşti, Minodora Elena Simcea-Drăguțești si Sorin Lăcătușu la Godineşti. 

Pentru Primăria Târgu Jiu, cel care se va lupta cu Liviu Andrei, Tavi Lupulescu și Florin Cârciumaru este Marius Vlaicu. Acesta este convins că târgujienii îl vor vota pentru că îl știu ca fiind un om de cuvânt. De asemenea, Vlaicu a declarat că UNPR nu va avea o campanie agresivă. “Știu că nu va fi ușor. Însă fiind alegeri într-un singur tur, scorul pleacă de la 0-0. În municipiu vom avea o campanie constructivă bazată pe proiecte. Dacă voi ajunge primar, voi continua proiectele bune și voi veni cu acele proiecte pe care le voi prezenta cetățenilor din problemele care mi-au fost semnalate. Sunt convins că oamenii mă vor vota pentru că mă cunosc și vreau să le transmit că mă voi ține de cuvânt în tot ce le prezint în programul meu politic”, a declarat Marius Vlaicu.

Sprânceană: „Vreau cheltuirea transparentă a banului public”

Silviu Sprânceană va candida din nou pentru scaunul de primar al orașului Țicleni. Acesta a mai candidat și în 2012, însă atunci cel care a câștigat a fost Constantin Radu. Sprânceană l-a atacat pe actualul primar spunând că în Țicleni s-au cheltuit bani pe un proiect care nu funcționează nici 5%. “Vreau cheltuirea transparentă a banului public și nu investirea banilor publici și europeni de dragul de a da de lucru unor firme de interese. Pe lângă un proiect important, canalizarea orașului Țicleni, unde s-au cheltuit cinci milioane de euro din cartierul Băi și până în centrul orașului care a fost pus în funcțiune, îmi doresc tragerea la răspundere a celor care au semnat recepția și chemarea în garanție a firmei care a făcut această lucrarea pentru că nici 5%din această canalizare nu funcționează. Vreau să extind canalizarea și în cartierul Tunși, dar mergând pe teren cu specialiști, nu stând la birou și dând bani la proiectanți și la firme”, a declarat Silviu Sprânceană.

Ion-Cristi-Iorga--inginer-ce-blurat-primaIorga: „Nu mă lupt cu nimeni”

Ion Cristi Iorga, fiul fostului edil din Motru, a decis să intre în cursa electorală pentru a câștiga primăria pentru cel de-al doilea municipiu din judeţ. Acesta este inginer la ELCFU Motru. “Lucrez ca inginer la ELCFU Motru din cadrul CEO. Am ales să candidez pentru că sunt localnic și legat sufletește de Motru, tatăl meu fiind primar aproximativ 16 ani în municipiu Motru. Sunt un om corect și cinstit de aceea voi încerca o transparență totală în privința consiliului local și a administrării banului public. Vreau să spun că eu nu mă lupt cu nimeni, singurul meu interes este ca municipiul Motru să existe în continuare, să avem unde să muncim, unde să trăim, iar motrenii să aibă o viață mai bună”, a declarat Iorga.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

3 comentarii

  1. Vai de noi,numai candidati de „soi”…!!!

  2. Iorga tu esti corect ?

    Băi pinochio pe cine minți …..e foame de bani.

    • Sper, din tot sufletul, că sunt în Motru mai mulți oameni care doresc să traiască într-un oraș liniștit și curat, alături de un primar cinstit și care dorește transparență în „cheltuirea banului public” cum este domnul inginer Iorga, decât cei care nu doresc o schimbare în bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.