ÎNGRIJORARE în CEO. ACUZAȚII de MANIPULĂRI grosolane!


Dan Pârvulescu își arată îngrijorarea după ultimele declarații apărute în presa locală în urma semnării acordului prin care s-a decis împărțirea economiei la fondul de salarii.

Liderul FNME a remis, joi, un comunicat de presă în care a venit cu precizări. Dan Pârvulescu susține că Federația Mine Energie nu a făcut înțelegeri cu alte federații înainte de negocierile de miercuri cu administrația, unde s-a decis ca toți angajații CEO să primească în mod egal din economia la fondul de salarii câte 350 de lei. Reacția președintelui FNME vine după ce, pe pagina de Facebook a Sindicatului Mine Energie Jilț, a fost postat un mesaj în care se arată că acordul semnat în 19 decembrie fusese stabilit înainte cu o zi de părțile semnatare. “Federaţia Naţională Mine Energie se arată profund îngrijorată de ipocrizia unor sindicaliști, care promovând sindicalismul sub forma unor manipulări grosolane și incitând membrii de sindicat de la toate federațiile reprezentative și semnatare ale CCM la nivelul Societății Complexul Energetic Oltenia S.A., creează o stare de neîncredere a salariaților în sindicate, situație care ne determină să facem următoarele precizări: art. 153 din actul adițional nr. 6 la CCM este o clauză obligatorie pe care administrația trebuia să o respecte fără implicarea nici unei federații reprezentative și semnatare ale CCM, implementarea art. 153 din actul adițional nr. 6 la CCM impunea reguli unitare clare, nu reguli ,,a la CIUREL, promisiunile făcute în spațiu public de Președintele Directoratului C.E.O. privind implementarea acestui articol nu sunt în concordanță cu situația creată și asumată de acesta, aplicarea art. 153 avea influență minimală asupra sumei acordate fiecărui salariat din rezerva la fondul de salarii pe anul 2017, ședința Comisiei Mixte administrație-sindicate din data de 19.12.2017 nu a fost precedată de înțelegeri cu celelalte federații reprezentative și semnatare ale CCM sau cu reprezentanți ai administrației, apariția unor acuzații din partea unor sindicaliști, membri în Comisia Mixtă administrație-sindicate, fără dovezi, conduce la o manipulare intenționată a salariaților Societății Complexul Energetic Oltenia S.A., opiniile unor lideri ai sindicatelor asociate la Federaţia Naţională Mine Energie nu reprezintă punctul de vedere al organizației noastre”, se arată în documentul remis de Dan Pârvulescu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

11 comentarii

 1. retragere masiva din sindicat

 2. Don Pirvulescu tie cu cat ti-a crescut salariul in luna noiembrie? Ia spune matale membrilor de sindicat pentru care te „lupti”

 3. adica tot dumneavoastra cu gura mare….. semnezi ca prostul si apoi te minunezi de ce ai semnat !!!

 4. de la pesteana

  bravo Alin fnme

 5. de la pesteana

  din cauza sindicatelor am ajuns noi o parte ….. vai de noi . Noi va vedem , Voi va vedetii ?

 6. de la pesteana

  Oare domnul Director : Sorin Boza ,stie ca la Pesteana , depozit Cocoreni minerii sint niste sclsvi ai mineritului , chiar va rog Domnule DIRECTOR GENERAL : SORIN BOZA sa veniti sa vedeti an ce conditi lucram , si sa nu va luati dupa sefi de sector ai depozitului Cocoreni ; pentru ca ei sant cu afacerile lor . Veniti si discutati cu oameni , pentru ca pareti o persoana sociabila de a discuta cu ori cine ,nu cu sefi de sectoare care sant cu numele .

 7. La ce va asteptati de la niste lideri platiti de catre administratie mult peste clasa cu care au plecat in liderit. Daca ai clasa 56 nu prea te mai gandesti la ala cu 24. Noi suntem prostii care le mai dam si bani de la noi din salariu.

 8. Consil jurid Minerul bun

  Mâi oameni buni! De ce nu înțelegeți, ca FNME-ul , de-a lungul timpului, din 1996 încoace, din 55 000 de mineri si energeticieni din Oltenia ne-a făcut 13300. De ce nu înțelegeți. Atunci erau doar ei. Nu mai era Universul, nu mai era SMEO. Doar ei. Acești, babau ai mineritului au distrus mineritul. Cei din fosta SNLO v-su ținut cu salarii mici sa aibă ei ce sa împartă si sa ia prime de peste 1 miliard lei vechi. Acuma trebuie sa înțeleagă ca sunt alte timpuri, alte vremuri. Ei știau ca art 153 nu mai poate fi aplicat, decât s-a mărit salariul minim pe economie, odată la 1600 de lei, iar a doua oara la 1900 de lei. După mine, la scumpirile de acum si 4000 de lei e salariu mic, dar 2000 de lei. Uni dintre lideri, nu înțeleg, sau nu vor sa înțeleagă, sau atât ii duce mintea. In dată de 19 12 2017 a avut loc o comisie mixta intre sindicate si administrație, nu o comisie de negociere. Dar va intoxica si va mint cu nerușinare. Deci la comisia mixta nu se putea lua nici o hotărâre. Doar o discuție despre art 153. Ea avavut loc, dar 2 minute, nu mai mult, cum spuneam cu ceva timp in urma, acestor lideri din FNME li se mai spun si ,,Cumințenia pământului „. Acum mai nou li se spune ,,Constructorii”, deoarece construiesc garduri in jurul șefilor de peste masa. Populism de doi lei. Nu mai tine. Una peste alta, nu au vrut să se zbată pentru acest articol. Bine ar fi, dar eu cred ca până la încheierea noului CCM, nu se va face nimic. Desincalizarea nu e benefica, deoarece la un moment dat poți sa iei doar ce este in CIM,fara sporuri, fara prime. Si cu cat sunt mai multi desincalizati, cu atât mai ușor, administrația poate reduce veniturile. Așa ca alegeți lideri care se zbat pentru voi, care nu sunt plătiți de administratie si care nu fac jocul acestora.

  • Liderii de sindicat niste trădători

   Liderii trădători gen Roșca, Mitrescu, Bădiță, Marciuc, Pârvulescu nu vor avea niciodată prieteni adevărați. Trădători nu au prieteni.
   Prietenii lor sunt banii.

 9. Liderul este copia fidela a lucratorilor ce il voteaza…..in rest totul este abureala . Ziaristul poate face o analiza a fiecarei unitati in parte in functie de liderul pe care il are . Liderul este mincinos , irascibil , fara a stii sa dialogheze cu lucratorii si cu administratia , lingau [ in fata spune una in spate face altceva , pervers asa sunt si aceea ce il voteaza. Si atunci daca asta suntem ce tot atat latrat…….Din 55000 lucratori mai sunt 13300 lucratori si totusi noi votam aceleasi persoane fara nici o schimbare iar daca pe la SMEO AU APARUT 2-3 NUME NOI AU FOST PUSE OAMENII SEFILOR DE ERAU ATUBCI LA CONDUCERE. SI CINE NU STIE CE SEFI NE CONDUCEAU ATUNCI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.