ÎNGRIJORARE la CARIERA Roșiuța. Ce PERICOL există!


Liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, atrage atenția că s-ar putea ajunge la restrângerea activității în unitatea minieră, dacă nu se vor aproba rapid modificările la Codul Silvic.

Din cauza lipsei frontului de lucru, excavatorul 01 a fost oprit în urmă cu ceva timp. Nelu Roșca avertizează că, în două-trei luni, ar putea fi tras pe dreapta și excavatorul 02. Liderul sindical speră ca parlamentarii de Gorj să se zbată la București pentru aprobarea cât mai rapidă a modificărilor aduse Codului Silvic ce-ar putea duce la deblocarea carierei. “Există chiar pe zona sectorului unu de la Cariera Roșiuța un utilaj oprit. E vorba de 01. Cred că, în două-trei luni de zile, dacă această problemă nu va fi tratată cu seriozitate, va fi oprit cel de-al doilea excavator, adică 02, ceea ce va face ca zona Știucaniului să nu funcționeze, să fie oprit lucrul. Cred că parlamentarii au înțeles, eu am avut discuții permanente. Am abordat problema și la întâlnirea de la Motru, unde am avut discuții cu miniștrii secretari de stat, cu domnii parlamentari care au participat la întâlnire și care au pus accent pe modificarea acestui Cod Silvic, care ne-ar putea ajuta să cumpărăm aceste terenuri pentru a putea debloca fronturile de lucru, pentru a putea funcționa în condiții optime cu utilajele. Îngrijorarea este mare, pentru că se poate face o restrângere de activitate și, implicit, nerealizarea producției, care va duce la o lipsă majoră de a putea aduce venituri să putem asigura plata salariilor și a cheltuielilor lunare pe care le avem”, a declarat Nelu Roșca.

Loading...

Citește și

Spectacolele ”gratuite” din centrul Tg-Jiului au costat 600.000 de lei! Cine a luat caimacul!

Dacă gorjenii au avut impresia că n-au plătit bilet pentru spectacolele care s-au desfășurat, vara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.