Inspectoratul de Stat în Construcții, în control la investiția de LUX de la Biserica Bolbocești! Constructorul a oprit lucrarea!


Săptămâna trecută, reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții Gorj și-au făcut apariția în comuna Albeni, în urma unor reclamații vizavi de investițiile inițiate de autoritățile locale în comună. Cei de la ISC au luat la puricat parcurile din Albeni, realizate ilegal, adică fără autorizații, dar și investiția de la Biserica Bolbocești, care va costa comunitatea 93.000 de lei, bani pe care primarul Ionuț Stan încă i-a cerut repetitiv, pentru aprobare, consilierilor locali. Șantierul de la Bolbocești a fost deschis pe 25 iunie și ar trebui să se finalizeze pe 25 septembrie. După plecarea inspectorilor, constructorul a luat însă o pauză.

O firmă din Drăgănești, județul Olt, s-a apucat, luna trecută, de copertina și de clopotnița din Bolbocești, având la dispoziție 90 de zile pentru finalizarea lucrării. Deși finanțarea a fost mai mult timp sub semnul întrebării, firma DARICOM STYLE ILSERV SRL va fi totuși plătită pentru investiție. Asta deoarece Consiliul Local Albeni a aprobat în cele din urmă, după mai multe ședințe, cei 93.000 de lei necesari pentru plata investiției respective. Localnicii spun însă că nu au plâns deloc firma respectivă, deoarece aceasta ar fi una ,,de casă”, același SRL din Olt montând și instalațiile luminoase în comună, de sărbătorile de iarnă.

Lucrarea a început însă înaintea hotărârii de CL Albeni. De altfel, prima dată consilierii au respins proiectul de hotărâre respectiv, care privea aprobarea finanțării pentru investiția de la biserica. Apoi primarul a organizat o ședință de îndată și a reușit să-i convingă pe 6 din cei 11 consilieri să voteze proiectul, chiar dacă acesta nu era însoțit de documentele necesare.

Verificări în linie!

Deși i s-a rezolvat problema cu plata, constructorul nu a scăpat de altele. Acesta s-a trezit, cu câteva zile în urmă, și cu inspectorii de la ISC Gorj în control, în cauză existând reclamații. După verificare, constructorul a luat o pauză de la lucrare, asta, spun localnici, deoarece firma ar fi fost depistată fără diriginte de șantier, două persoane necalificate fiind puse ca și supraveghetori ai lucrării. Potrivit legii, constructorul a riscat o amendă de 10.000 de lei.
De verificări nu au scăpat nici parcurile din localitate, care ar fi fost modernizate fără ca autoritățile să fi îndeplinit toate cerințele legale pentru realizarea acestora.

loading...
Loading...

Citește și

Protipendada târgului, la lojă! Bdul „C. Brâncuși”, No. 6A. Stadionul din Tg-Jiu! Cum a început totul!

Actorii politici de ieri și de azi vor participa la parada de impostură, vineri seara, …

2 comentarii

  1. Sa mearga un control si la Biserica de la Dragutesti .com Dragutesti la popa Raica .si acolo s.au bagat bani in buzunar de la inceputul lucrarilor si acum la pictura .

  2. popa RAICA este un analfabet si care vrea sa seduca elevele de 15,si 16 ani de la LICEUL TEOLOGIC. CHIAR LE FACE PROPUNERI INDECENTE SI SE CREDE UN MARE CUCERITOR DE MINORI,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: