sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 4:22

Inspectorii DSV, în CONTROL la școlile din Gorj!


În perioada 15 – 21.01.2018, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale şi verificări în sectorul alimentar și al sănătăţii animalelor în mai multe unități de pe raza județului Gorj.

„Controalele efectuate în sectorul alimentar au avut ca obiective principale:verificarea condiţiilor de igienă în unităţi de producţie, procesare, distribuţie şi comercializare a produselor alimentare, supuse controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranța alimentelor, în baza Planului cifric al Programului de Supraveghere și Control pentru anul 2018 şi a altor tematici – 100 inspecții;controlului modului de dozare a aditivilor și amestecurilor de aditivi într-o unitate de fabricare a ciocolatei și produselor din ciocolată; înregistrarea sanitară-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a 7 obiective supuse controlului; evaluarea de risc a 5 unităţi supuse controlului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor; verificarea modului de recepție, depozitare și distribuție a produselor ,,lapte – corn’’ în 15 unități de învățământ din localitățile Tg-Jiu, Bâlteni, Crasna, Plopșoru, Urdari” a spus Nicolae Călescu director executiv DSV Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.