Inspectorii sociali de la CEO, în concediu de odihnă forțat! Liderii, liberi de contract


10 august este ultima zi de muncă a inspectorilor sociali din Complexul Energetic Oltenia. De altfel, celor 11 ocupanți ai acestor posturi le expiră vineri contractele de muncă încheiate cu compania, pe perioadă determinată. Mai exact, cei opt lideri de sindicat dar și restul de trei persoane care ocupă, de șase luni, aceste funcții sunt obligați, din 11 august, să-și negocieze un nou contract cu CEO ori să revină în producție. Negocierile respective au debutat, neoficial, încă de luna trecută, unii dintre inspectorii amenințând încă de atunci cu așa-zise proteste sindicale, mascate însă de dorința de a-și păstra scaunele actuale.

Inspectorii sociali ai CEO își numără ultimele zile de muncă în aceste funcții, spun surse din companie. Asta pentru că 10 august este ultima lor zi de serviciu, conform contractului semnat, pe doar șase luni de zile, cu administrația companiei. Ocupanții posturilor de inspectori au fost acuzați de salariații CEO că frecau oricum menta de mai bine de șase luni, respectivii ocupând de anul trecut posturi pe la protecția muncii, ca apoi să fie transferați în subordinea directorului general al CEO, și mutați toți cu serviciul la sediul executiv din Târgu-Jiu.

Fără cafelele de la Aqua!

Perioada de relax se va termina vineri, spun fericiți salariații, și asta la solicitarea minerilor din CEO care îi doresc pe respectivii înapoi în producție. De la finalul acestei săptămâni, cei 11 vor fi nevoiți să intre în concedii de odihnă. Aceste concedii par forțate deoarece concediile sunt impuse de situația de fapt, mai exact de expirarea contractelor de muncă și de stabilirea până în septembrie a locului pe care respectivii îl vor ocupa în noua organigramă a companiei.

Mai voioși, mai puternici, mai slugarnici

Cei 11 vor fi repuși în drepturi din septembrie, cu siguranță, dar pe posturi redenumite de administrația CEO care are nevoie de aportul și slugărnicia liderilor respectivi. Aceștia pot deveni consilieri personali ori de imagine, ghizi, bodyguarzi, ingineri pe protecția muncii, economiști ori juriști în funcție de pregătirile lor înalte, făcute în ultimii ani, mulți pe vremea lui Condescu, la faimoasa universitate de la Herculane. Puțini dintre acești sunt cei care se pot lăuda cu studii superioare făcute pe bune înainte de Revoluție.
Când va suna clopoțelul, în septembrie, actualii inspectori sociali vor avea mai multe îndatoriri în fișele posturilor care li se plămădesc acum la CEO.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

3 comentarii

  1. Ce aveti cu bietii oameni? S-au sacrificat si ei pentru un salariu amarat de 8.000 de lei si voi hop, ca sa munceasca, sa nu stiu ce. Pai dupa zeci de ani in care nu au muncit, veniti voi si sariti cu gura. Pai cum sa muncesti doua ore pe zi cand ti-e gandul numai la cascaval. Lasatii asa ca are balta peste si sunt destui hamali care sa traga din greu navodul la mal pentru ca acesti pescari iscusiti sa aleaga din captura.

  2. Cum? Facultatile inainte de 1989 au fost mai bune decat cele absolvite dupa 1989, nu au fost tot aceiasi profesori si in plus au venit alti si mai tineri. Asta insamna discriminarea salariatilor, ca au terminat facultatea dupa anul 1989, in care intra si tinerii ,care la acea vreme au avut varsta de 20 de ani si acum au 49 ani.

  3. Sa stea acasa definitiv da i dreaq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.