Inspectorii sociali din CEO vor freca menta în continuare! Din septembrie, iar din biroul lui Stegărescu!


În noua organigramă, atât de lăudată de șeful Directoratului, Sorin Boza, se regăsesc inspectorii sociali, care nu vor fi trimiși în producție, ci vor lâncezi în biroul economistului Dan Stegărescu, mai exact, la Departamentul Relații cu Comunitatea.

Inspectorii sociali, opt dintre ei lideri de sindicat, rămân în schema de personal a CEO cu aceleași salarii, dar își schimbă doar denumirea și șeful. Mai exact, ei nu i se vor mai subordona direct șefului Directoratului, Sorin Boza, ca în prezent, ci, din septembrie, lui Stegărescu care conduce Departamentul Relații cu Comunitatea a companiei. Mai exact, Boza îi pune pe lideri înapoi în subordinea lui Stegărescu, de unde i-a scos, nu demult, pe motiv că acesta se plângea de respectivii că nu sunt serioși, nu vin aproape deloc pe la serviciu, că semnau condica o dată pe săptămână și că își dădeau aere fără să presteze nimic.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

3 comentarii

  1. Bravo Boza ,buna reorganizare ai facut ai mutat neproductivi astia intr-un departament dar ai uitat sa ai schimbi si denumirea…trebuia sa ai pui la „relatia cu curvele de pe centura si totodata cu ei trebuia sa te duci si tu prostanacule ca esti vai mama ta te conduc astia cum vor ei …si asa se lauda Marciuc si compania de la Rovinari ca ei fac ce vor din tine ,mai bn taceai dracu decat sa mai anunti marea reorganizare tembelule!!!

  2. Si sa creati si un serviciu separat pentru nevestele lor!
    Ar fi pacat sa faceti discriminari!
    Sa vedem cate sotii de sindicalisti vor fi atinse de reorganizare!

  3. Ele vor fi trimise in productie , ca este mare lipsa de personal acolo , pe liniile tehnologice din cariere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.