duminică , 19 ianuarie 2020 - 12:57

Instanța îl achită și pe Viorel Vasile director comercial al fostului Complex Energetic Turceni!


Încă un condamnat în „dosarul Buldotanc” obține anularea pedepsei! Viorel Vasile, director comercial al fostului Complexului Energetic Turceni, a fost condamnat alături de Dumitru Cristea și Silvică Boiangiu în anul 2015 pentru abuz în serviciu în legătură cu achiziționarea unui utilaj terasier multifuncțional pe șenile.

În data de 18 aprilie 2019, Tribunalul Gorj prin Sentința nr. 102/2019 „admite cererea formulată de Vasile Ioan Viorel, constată dezincriminată fapta” pentru care a fost condamnat și dispune încetarea executării pedepsei. Sentința este contestată de către DNA, iar luni, 04 noiembrie 2019, Curtea de Apel Craiova prin Hotărârea nr. 388/2019 respinge ca nefondată contestația, sentința tribunalului rămânând definitivă.
Astfel, Viorel Vasile a scăpat de orice problemă penală, mai mult, condamnarea primită în 2015 este ștearsă din cazierul judiciar. Acesta a susținut pe toată durata cercetărilor, cât și a procesului că este nevinovat.
Contactat telefonic, Viorel Vasile a declarat următoarele: „ decizia Curții e un truism, contrar ubicuității unor anchetatori. Însă suferințele familiei, traumele morale, stigmatizarea și castrarea profesională timp de 12 ani nu le mai îndreaptă nimeni. Poate doar… Alois Alhzeimer.”

loading...
Loading...

Citește și

Doi muncitori au făcut infarct și au murit! Ambii, la aceeași oră: 13,30! Unul era angajat al Serviciului de Ambulanță Gorj!

Doi muncitori, unul în vârstă de 60 de ani și altul în vârstă de 58 …

Un comentariu

  1. Solicita daune morale domnule Vasile Viorel, daca nu esti vinovat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.