International Study Day, la UCB

ucb

Principalele servicii de promovare a studiilor în străinătate – DAAD – Serviciul German de Schimb Academic, Agenţia Campus France România şi British Council, în colaborare cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, organizează miercuri, 9 aprilie, începând cu orele 10.00, International Study Day. Evenimentul se va desfășura în Amfiteatrul A 016 din incinta Facultăţii de Inginerie şi în Holul Rectoratului Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.
Proiectul „International Study Day” asociază principalele servicii de informare şi consiliere personalizată pentru tinerii români dornici să urmeze un program de studii în străinătate și are ca obiectiv organizarea unui eveniment comun, destinat elevilor, studenţilor şi absolvenţilor români interesaţi să obţină informaţii despre programele universitare și post-universitare din Franţa sau Germania, despre posibile surse de finanţare, sau despre certificatele de limbă standardizate, necesare în procesul de admitere (IELTS, TOEFL, Cambridge, DELF/DALF). Evenimentul presupune informarea publicului, pe baza unor materiale promoţionale, disponibile la standul fiecărei organizaţii, precum şi prezentări interactive de tip PowerPoint.
Până în prezent, proiectul International Study Day s-a derulat în 11 centre universitare şi s-a bucurat de un real succes.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.