Intră în GREVĂ JAPONEZĂ pentru reducerea vârstei de pensionare în CEO


Nicu Bunoaica anunță că, în perioada 25-31 martie, va protesta. Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 vrea ca minerii și energeticienii să i se alăture în număr cât mai mare.

Liderul sindical de la Cariera Lupoaia susţine că a strâns mii de semnături de la angajații CE Oltenia pentru reducerea vârstei de pensionare de la 57 la 53 de ani și reducerea stagiului de cotizare de la 35 la 30 de ani. Sindicalistul vrea să atragă și atenția guvernanților la București că trebuie să reducă vârsta de pensionare în CE Oltenia și să facă investiții în compania minieră de la Târgu-Jiu, deși e sceptic că vor fi îmbunătățite condițiile de lucru. Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 spune că, în luna aprilie, are de gând să picheteze Ministerul Muncii, parlamentul și guvernul României. “Fac apel către mineri şi energeticieni, să ne unim şi să cerem reducerea vârstei de pensionare de la 57 la 53 şi reducerea stagiului de cotizare de la 35 la 30 de ani pentru angajaţii CEO. Este prioritatea numărul unu a tuturor angajaţilor CEO, toţi îşi doresc acest lucru. Am anunţat şi CEO, voi trimite documente către Parlamentul României, Ministerul Muncii, Ministerul Energiei, CEO. Se va face o grevă japoneză începând de luni, toată lumea va purta o banderolă albă pentru reducerea vârstei de pensionare şi să fie clar, va fi cu litere de tipar. O săptămână de zile, până pe data de 31, voi face această grevă japoneză. Voi anunţa autorităţile din Bucureşti că urmează un protest. Nu vom merge să facem tărăboi, ne vom duce să ne spunem păsurile, vrem să atragem atenţia asupra noastră pentru că nu vrem să mai murim pe aici prin cariere. Am mii de semnături pe care le voi prezenta ministerelor. Vom picheta Parlamentul României, Camera Deputaţilor. În data de 1 aprilie, două zile vom picheta Ministerul Muncii Guvernul României şi Parlamentul României. Va fi dezastru, dacă va dispărea mineritul. M-am uitat în programul de guvernare şi sunt zero investiţii”, a conchis Nicu Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO de tot râsul! „Floricica Dansatoarea” se vrea primar la Gorj, susținut de PSD. E pe bune! „Mie chiar îmi place cum dansez!”

Spectacol grotesc oferit de un aspirant la fotoliul de primar al comunei Cîlnic, pe ritmuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: