sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:56

Întrebări penibile despre sex pe care să nu i le pui unei femei

Bărbații au tot felul de curiozități când vine vorba despre viața intimă a viitoarelor partenere. De cele mai multe ori din dorința de a afla lucruri interesante, pun întrebări penibile, care le deranjează pe femei.

Sunt câteva lucruri pe care bărbații nu ar trebui să le știe vreodată despre femei și se referă mai ales la trecutul și la viața lor intimă. Sunt situații când nu se pot abține și deschid subiecte care le pun pe partenere în ipostaze mai puțin plăcute. Iată care sunt cele mai penibile întrebări despre sex pe care să nu i le pui unei femei.

„Ai avut vreun bărbat cu penisul mai mare decât al meu?”
Adeseori se întâmplă ca bărbații să fie extrem de geloși pe trecutul sexual al partenerelor de viață. Cu atât mai mult, dacă acestea au avut de-a face cu un tip mai dotat din punct de vedere sexual decât ei. Nu este nici un secret că bărbații sunt într-o continuă competiție și în mod sigur nu vor să audă că altcineva este mai înzestrat. Dacă le trec prin cap asemenea lucruri înseamnă că sunt puțin nesiguri pe bărbăția lor.

„Ai avut boli cu transmitere sexuală?”
Fără îndoială este una dintre cele mai penibile întrebări despre sex pe care să nu i le pui unei femei. Subiectul este unul cât se poate de delicat și greu de abordat. De aceea, ar fi bine ca momentul pentru asemenea discuții să fie ales cu foarte multă grijă și nu atunci când sunteți în momentele cele mai intime.

„Cu câți bărbați te-ai culcat până la mine?”
Sunt foarte puține femei care vor recunoaște cu adevărat că s-au culcat cu mai mulți bărbați. Cele mai multe ezită să dea un răspuns concret la o astfel de întrebare de frică să nu fie judecate. Evident, mai există bărbați care nu sunt interesați sau deranjați de trecutul iubitelor lor, deoarece ei pun preț pe cu totul și cu totul alte calități.

„Te masturbezi?”
Cele mai multe femei în lipsa unui partener de sex se masturbează, însă se simt jenate să recunoască acest lucru. Din acest motiv, bărbații nu trebuie să insiste cu întrebări de genul “Te masturbezi?” fiindcă reprezentantele sexului frumos le vor considera penibile.

„Ai fi dispusă să faci sex anal?”
Cei mai mulți reprezentanți ai sexului puternic vor să aibă și astfel de experiențe cu partenerele lor și ar fi în stare de orice să poată discuta deschis despre sexul anal. Din păcate, foarte multe femei evită pe cât posibil să abordeze un asemenea subiect, mai ales cu partenerul de viață. Iar de cele mai multe ori îl consideră un subiect deplasat.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.