Invazie de șerpi în satele Roșiuța și Ploștina! Târâtoarele au peste un metru și jumătate


Mai mulți cetățeni din localitățile Roșiuța și Ploștina sunt îngrijorați că în curțile lor, pe drumul principal și pe ulițe au apărut o mulțime de șerpi închiși la culoare care se târăsc nestingheriți în locurile publice, provocându-le teamă și repulsie. Cetățenii se tem pentru că au copii și nu cunosc dacă șerpii sunt veninoși și îi pot afecta pe ei ori animalele din gospodărie. În zonă se află matca râului Motru, de unde bănuiesc oamenii că ar veni acești șerpi și urmare a ploilor din ultimele zile dar și a spațiilor verzi de pe domeniul public neîngrijite de autorități.

O adevărată invazie de șerpi se constatat, în ultimele zile în două sate aparținând municipiului Motru dar reptilele au fost depistate inclusiv pe spațiile verzi din municipiu. Localnicii le-au fotografiat și au cerut sprijin autorităților și chiar specialiștilor, întrebând dacă șerpii văzuți în ultimele zile pe drumuri ori în curțile lor, cu dimensiuni impresionante, sunt ori nu periculoși.
Localnicii au încercat să se avertizeze între ei și să nu lase copii nesupravegheați ori în zone unde iarba a crescut haotic. Măsurile din partea autorităților vizate lipsesc însă cu desăvârșire.

loading...
Loading...

Citește și

81 de hectare de teren forestier, pus sub topor pentru Cariera Roșia! Alte 28 de hectare au aceeași soartă pentru Jilț Sud

Guvernul a decis scoaterea definitivă din fondul forestier a unor terenuri pentru deschiderea şi punerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: