Investiții de amploare în Turceni. Vezi ce lucrări importante se află în desfășurare în acest moment!


Investiții de amploare în orașul Turceni. Edilul Cristina Cilbiu informează cetățenii că au început lucrările la proiectul de alimentare cu apă a localității. În unele zone din oraș, lucrările au fost finalizate în proporție de 80% și s-a început săparea primului puț de apă.

„Continuăm cu proiectul de alimentare cu apă a întregii localități! Lucrările au început din Turcenii de Jos, iar până în momentul de față în zonă s-a intervenit pe străzile Submaidane, Surupatele, Bunaia, Duduleni și Sfântul Nicolae, până la intersecția cu strada Valea Ceplea. În satul Stolojani s-au efectuat lucrări pe strada Prof. Emil Gîlceavă în proporție de 80 %, ajungând până la zona școlii. Dintre cele trei foraje, a început săparea primului puț în apropierea gospodăriei de apă”, anunță edilul din Turceni, Cristina Cilibiu, pe pagina sa de socializare.
De asemenea se lucrează intens și la proiectul de reabilitare și modernizare a Casei de Cultură din oraș. În acest moment se lucrează la înlocuirea învelitorii din țiglă ceramică cu tablă tip țiglă de culoare roșie.
„Vom finaliza cu succes proiectul de reabilitare și modernizare a Casei de Cultură, investitie prin care vom putea asigura accesul la facilităţi recreaţionale şi de cultură moderne pentru tinerii din orașul nostru.
În acest moment se lucrează la înlocuirea învelitorii din țiglă ceramică cu tablă tip țiglă de culoare roșie”, informează edilul.

loading...
Loading...

Citește și

Filtru auto, la ieșirea din Gorj spre Hunedoara!

Autorităţile din judeţul Hunedoara au luat mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.