miercuri , 18 septembrie 2019 - 20:56

Investiții de amploare la Spitalul din Turceni


Spitalului Orășenesc Turceni intră în reabilitare! Corpurile A și B de la etajul al doilea al Spitalului Orășenesc Turceni au intrat în reparații și reorganizare. Se lucrează la instalațiile sanitare interioare, instalația termică, înlocuirea ușilor și ferestrelor cu tâmplărie din termopan și se va înlocui instalația electrică în totalitate.

De asemenea, spitalul va beneficia de aparatură și echipamente medicale noi prin sprijinul Ministerului Sănătății: aparat Roentger Digital Post I și II, masă operație ginecologie (2 bucăți), masă asistat nașteri, masă mici intervenții ginecologie, aparat anestezie, lampă scialitică cu lumină rece (4 bucăți), electrocauter cu evacuator de fum pentru ginecologie, complet trusă instrumentar chirurgie generală (2 bucăți), complet trusă instrumentar obstretică-ginecologie (2 bucăți), autoclav/sterilizator cu abur orizontal 250 l, ansamblu integrat incubator deschis (masă radiantă) cu modul de resuscitare pentru terapie intensivă neonatală, monitor funcții vitale (2 bucăți), monitor funcții vitale pediatric (2 bucăți), aspirator ATI (2 bucăți), videolaringoscop neonatologie, EKG cu 12 derivații (2 bucăți), pat ATI cu saltea antiescară (5 bucăți), defibrilator extern (2 bucăți) și aparat încălzire pacient.
Investiții vor fi făcute și la sistemul de alimentare cu apă. Primăria Turceni a reușit să obțină finanțare prin PNDL în valoare de peste 20 milioane de lei pentru a realiza un major.
„Am promis că o să reabilităm sistemul de alimentare cu apă și am reușit mai mult de atât! Vom asigura apă în întreaga localitate! Proiectul în valoare de peste 20 milioane de lei, finanțat prin PNDL, este cea mai mare investiție in serviciile publice făcută în Turceni în ultimii 20 ani. Noua rețea va soluționa totodată și problemele rețelei de alimentare deja existente din orașul nostru”, a anunțat edilul din Turceni, Cristina Cilibiu.

loading...
Loading...

Citește și

Centrul de permanență uman aflat în litigiu, oferit gratuit de primar unei firme aflate pe pierdere!

Primarul de Albeni, Ionuț Stan, a întrunit Consiliul Local pentru 20 septembrie pentru a aproba …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: