Ion Călinoiu şi Ciprian Florescu, în conducerea clubului Pandurii

calinoiu-ion

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, intrarea Consiliului Judeţean Gorj în Adunarea Generală a Acţionarilor, respectiv Consiliul de Administraţie al clubului de fotbal. Consilierii județeni PPDD și PDL au votat împotrivă.

Vineri, pe ordinea de zi a şedinţei lunare a Consiliului Judeţean Gorj s-a aflat proiectul de hotărâre privind aprobarea intrării instituţiei în rândul acţionarilor clubului Pandurii. Consilierii Partidului Social Democrat şi ai Partidului Naţional Liberal au votat în unanimitate proiectul. Aleşii opoziţiei, 11 la număr, au votat împotrivă. Liderul consilierilor democrat-liberali, Dan Vâlceanu, a explicat că se opune proiectului pentru că în acest moment pentru judeţul Gorj nu fotbalul este prioritar, ci locurile de muncă şi investiţiile în spitale. „Nu contestăm legalitatea proiectului. Considerăm că activitatea fotbalistică este ultima problemă a gorjenilor. Sunt alte activități care ar trebui rezolvate urgent de Consiliul Județean, cum ar fi modernizarea Spitalului Județean și crearea de noi locuri de muncă în județ”, a declarat şeful portocaliilor gorjeni, Dan Vâlceanu.

Imaginea echipei Pandurii, vs. investiţii noi în Gorj

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, le-a explicat consilierilor judeţenii PDL şi PPDD că suma cu care va contribui anual este nesemnificativă pentru bugetul instituţiei. „Suma de 200.000 de lei este nesemnificativă. Cu aceşti bani nu am putea susţine niciun proiect de investiţii major la nivelul judeţului. Aportul de imagine pe care Pandurii Târgu-Jiu l-a adus judeţului se va concretiza inclusiv în investiţii’’, a declarat Ion Călinoiu. Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, a fost propus de preşedintele Ion Călinoiu pentru a face parte din Consiliul de Administraţie al Clubului Pandurii. Suma de 200.000 de lei pe an se va îndrepta către Centrul de Copii și Juniori al clubului de fotbal.

Loading...

Citește și

Ce fost LIDER POLITIC din Târgu-Jiu a intrat în AUTOIZOLARE

Ion Săvoiu, fost lider al PMP Târgu-Jiu, fost consilier municipal, este, de la începutul săptămânii, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.