Ion Ciocea a renunțat la vendeta personală împotriva viceprimarului PSD, Gheorghe Stoenescu

COMUNICAT DE PRESĂ

PSD Gorj salută decizia primarului Ion Ciocea, de retragere de pe ordinea de zi a propunerii de schimbare a viceprimarului Gheorghe Stoenescu.
Continuarea acestei acțiuni ar fi demonstrat tuturor că primarul Ciocea își folosește funcția pentru vendete personale, așa cum, în aceeași măsură, întreaga situație creată de Ion Ciocea a scos la iveală unitatea echipei PSD din comuna Bustuchin. Este cât se poate de adevărat că, potrivit legii, schimbarea din funcție a viceprimarului se poate face la propunerea primarului, însă prevederile legale specifică foarte clar că această propunere trebuie să fie și motivată. Ori în cazul domnului profesor de matematică Gheorghe Stoenescu, primarul din Bustuchin nu a adus nicio motivație credibilă și legală.
„Supărarea lui Ion Ciocea a fost și este legată de faptul că ar putea fi suspendat din funcție, dar aceasta ar fi doar o consecință a alegerilor personale și nicidecum o acțiune intenționată a partidului sau a echipei PSD de la primăria Bustuchin. Toată această situație este generată de alegerea făcută de Ciocea și nu este cazul să caute țapi ispășitori ”, a declarat și președintele executiv al Organizației PSD Gorj, Cosmin Mihai Popescu.
„Susținerea de care se bucură viceprimarul Stoenescu din partea consilierilor PSD din Bustuchin și din partea întregii Organizații a PSD Gorj, se datorează faptului că este o persoană competentă care, de-a lungul anilor, și-a îndeplinit îndatoririle cu profesionalism, în interesul comunității. De altfel, aceasta este echipa care l-a ajutat pe Ion Ciocea să fie ales primar, de fiecare dată, aceasta este echipa care va da următorul primar în Bustuchin”, a concluzionat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Biroul de presă al PSD Gorj

loading...
Loading...

Citește și

MIŞCARE ANTI-Weber în PSD Gorj? Cum REACŢIONEAZĂ PRIMARII

Informaţii privind un posibil puci pentru debarcarea liderului PSD Gorj, Mihai Weber, au început să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: