sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:27

Iovan vorbește lucruri trăsnite! Prima în CEO NU va fi de 1500 de lei

Prima de Crăciun pentru salariații Complexului Energetic Oltenia rămâne cea stabilită în Contractul Colectiv de Muncă, adică 950 sub formă de tichete cadou. De altfel, tichetele se vor da salariaților CEO chiar astăzi și asta în ciuda aberațiilor „care dau bine la mineri și energeticieni” spuse, public, de către liderul Sindicatului Energia Turceni, Eugen Iovan. De altfel, în mod neașteptat, deși nu au fost discuții cu administrația în sensul majorării primei, spusele lui Iovan au fost susținute și de către liderul FNME, Dan Pârvulescu.

Cei peste 13.000 de salariați ai CE Oltenia s-au bucurat că prima li se va majora, în această lună, crezând în spusele liderului sindicatului afiliat Federației Univers, Eugen Iovan. Dacă au avut dubii că spusele lui Iovan nu ar fi adevărate, faptul că liderul FNME, Pârvulescu, a întărit spusele colegului sindicalist, i-a făcut pe majoritatea angajaților companiei chiar să își facă planuri privind cheltuirea primei majorate.
Astăzi, însă, minerii și energeticienii au dat piept cu realitatea, deoarece ei urmează să încaseze, în cursul zilei, prima în cuantumul stabilit în CCM-ul aflat în vigoare, adică 950 de lei, sub formă de tichete cadou. Așa-zisa majorare a primei, care ar fi urmat să se discute luni în Comisia Mixtă, nu va fi trecută nici măcar la Diverse, administrația nestând la tocmeală în legătură cu prevederea statutară din CCM.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

9 comentarii

 1. Sind Dreptatea Rovinari

  Trebuie să nu ai toată ,,țigla pe casă „, să îl crezi pe IOVAN. Ăsta s-a dat cu toții, doar să-i fie lui bine și familiei sale. Și-a angajat toate rudele la TURCENI. Ăsta și cu văru MARCIUC, mint cât toți ceilalți lideri la un loc. Dar prostănacii ii cred.

 2. Trebuie să fii mare dobitoc să mai stai în aceste organizații sindicale unde nu se rezolva decât interesele celor ce conduc. …Dar daca am ajuns să înghițim aberații ca cele văzute că se măresc salariile la 3500 de lucratori si sefii acestor organizatii să îsi facă publicitate din aceasta iar lucrătorii să se bucure nu mai avem ce discuta. Aceste salarii se măresc ptr. ca sunt obligați de lege ptr. ca salariile acestea ajung sub minimul pe economie….. Daca lucrătorii nu vor înțelege că în fruntea acestor organizatiii nu mai au ce caută acesti maimutoi vor avea cresteri de salarii atunci când salariul va fi minim pe economie. Sau poate in viitorul apropiat vor fi platiti cu salariul minim pe economie la firmele acestor maimutoi…

 3. De tot ce se întâmplă sunt vinovați muncitorii care merg în week-end la munca ca o turma de oi dusă la muls.Vor vedea salarii mărite la anul şi la mulți ani.Singura soluție e să stea acasă de sărbători pt că ăştia nu au cărbune suficient şi vor fi nevoiți să facă unele concesii.În același timp retragerea din sindicate că aceștia nu vă mai reprezintă de mult,doar vă iau cotizația.

  • Muncitorii se bucura pentru fiecare leu ce le intra in punga, ce e mai rau e ca unii decat isi fac note de chemare si nu vin deloc. Si ce e si mai grav e ca si directorii isi fac note de chemare, desi au spor de conducere pentru munca nenormata. Mare nesimtire!

 4. muncitorii sunt multi si prosti.ei nu trebuie sa primeasca nimic.numai sefii si liderii de la sindicate

 5. Constantinescu I Energetica

  IOVAN a venit la noi la ,,Energetica” să preia federația. A cerut 10000 de lei pe luna, președinte de federație si stampila. Da, i-am pus stampila pe botic și scuipat intre ochi. Hahalera hahalerelor.

 6. Cum dracu de apareti in presa bai hahalerelor, bai idiotilor cand in CEO trebuie sa creasca salariile ptr ca 3800 de lucratori de la 1 ian 2018 ar avea salariul sub minimul pe economie. Dar probabil ca cei ce va voteaza asta merita , atat creer au cand mai stau in organizatiile voastre ce au ca scop beneficiile voastre .

 7. Iovane, voi astia din Turceni sa scoateti capul cand veti arata ca sunteti in stare sa asigurati o stabilitate CEO. La cum unctionati sunteti mai slabi decat Isalnita si Craiova! Ati pornit blocul 7 de ati oprit si blocul 4! Felicitari!

 8. Acest individ mai e lider de sindicat? Cum il mai acceptati? S-a uitat ca acest individ cu Ciurel, Valentina Trofin au taiat toate facilitatile date de Constantin Marin, mare OM si Director general la Turceni,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: