duminică , 23 februarie 2020 - 16:55

IPJ Gorj anchetează incidentul șocant de la autobaza EXPRES TRANSPORT! Polițiștii caută victima, martori audiațiInspectoratul Județean de Poliție Gorj a percutat joi la informația furnizată de publicația Gorj-Domino, în legătură cu tentativa de viol de marți seara din curtea autobazei EXPRES TRANSPORT. În cauză s-a demarat imediat o anchetă, conducerea IPJ Gorj dispunând efectuarea de verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora, să fie dispuse măsuri în consecință. Deocamdată, victima incidentului nu a depus o plângere în urma celor întâmplate, deși la două ore de la evenimentul neplăcut a revenit la autobază și a anunțat că va reclama tentativa de viol și agresiunea făcută de cei doi bărbați asupra sa. Aceasta este așteptată la poliție, în următoarele zile, ea având la dispoziție trei luni pentru a sesiza cele întâmplate.

Incidentul care a șocat locatarii din zona Avicola a avut loc marți la ora 19.00. Martorii povestesc că strada era plină de copii și adulți când la poarta autobazei a oprit o mașină. Acesta a staționat fix în fața porții societății de transport iar din ea a coborât o femeie tânără, șatenă, în pantaloni scurți de blugi și un tricou, mai plinuță și cu părul mai jos de nivelul umerilor. Femeia s-a adresat portarului unității, spunând că intră în curtea autobazei pentru a căuta o rudă. A fost lăsată în incintă, de portar, ca tot acesta să fugă să o salveze, la scurt timp după, din mâinile celor doi.

Autorii au fugit! Unul cu un Audi Brek și altul la volanul unui autocar

Acesta dar și vecinii au strigat la agresorii care au tăbărât pe femeie, să o lase pe aceasta în pace, abia la țipetele tuturor cei doi liniștindu-se, dezamăgiți, că nu le-a ieșit pasența. Unii dintre martori au încercat chiar să sară gardul firmei ca să o ajute pe femeia care țipa cât o țineau puterile.
În timp ce portarul autobazei fugea spre locul incidentului, cei doi agresori au fugit. Unul s-a urcat la volanul unui autocar, care a ieșit rapid pe poartă, iar altul la volanul unui AUDI Break de culoare închisă. Ambele mașini au ieșit pe poartă în timp ce victima abia venea spre ieșire. Portarul i-a văzut pe cei doi bărbați grămadă pe femeia care striga după ajutor și a spus potrivit martorilor: ,,Ce faceți bă! Ați înebunit!”, fugind către femeie.
Cei doi bărbați erau șoferi, fie la firma care deține autobaza, fie la altele aflate sub contract cu societatea.
Victima a ieșit apoi tremurând și plângând pe poartă, plecând cu mașina. Martorii susțin că acesta s-a scăpat pe ea de frică, dar dacă nu strigau oamenii nu ar fi putut să fugă din mâinile celor doi.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.