miercuri , 26 februarie 2020 - 17:53

IPJ Gorj are probleme informatice! Declarațiile de avere, blocate în site


Site-ul Inspectoratului Județean de Poliție(IPJ) Gorj are probleme. Cel puțin asta sesizează cetățenii care au vrut să verifice ce venituri au acumulat polițiștii în anul trecut, știut fiind că declarațiile de avere pentru 2018 s-au depus până de curând. Cetățenii au sesizat însă că secțiunea dedicată acestui capitol nu funcționează pe site-ul instituției, motiv pentru care au sesizat presa, cerând lămuriri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhașu, a confirmat pentru Gorj-Domino că problema sesizată publicației se confirmă, secțiunea de pe site nefiind funcțională, cu mențiunea că problema se va remedia de către cei de la „comunicații”, care se ocupă de aceste aspecte. Comunicatorul precizează, de asemenea că, salariații IPJ Gorj și-au depus la timp declarațiile de avere, acestea fiind încărcate pe site, instituția neavând nimic de ascuns și dând dovadă de transparență. Problema sesizată și confirmată este astfel una tehnică care va fi remediată în curând, a mai subliniat purtătorul de cuvânt.

Trebuie menționat că, cetețenii au mai sesizat o deficiență. Mai exact faptul că, declarația de avere a comandantului IPJ Gorj care nu se deschide la site-ul instituției din județul nostru apare însă pe site-ul politiaromana.ro dar cu partea de venituri blurată. Decebal Drăghia a transmis că nu știa de acest aspect și că a văzut abia, după întrebarea Gorj-Domino, că situația se confirmă. Acesta consideră că în cazul său s-a făcut însă o eroare pe declarație, deoarece acesta susține că a declarat atât venitul său cât și cel al soției în documentul oficial, acesta neavând nimic de ascuns la acest capitol. Cu siguranță, pătrățelul alb care acoperă veniturile șefului IPJ Gorj, transparente potrivit semnatarului actului, va dispărea în perioada imediat următoare.

Loading...

Citește și

Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului

Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la …

Un comentariu

  1. Și cei de la serviciul anticorupție nu au venituri le declarate. Rog a sesiza instituia lui chitiba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.