miercuri , 26 februarie 2020 - 19:00

IPJ Gorj continuă concursurile pentru ocuparea funcțiilor de „șef”


Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de șef la Secția 8 Poliție Rurală Stoina și la Secția 9 Poliție Rurală Novaci, cu recrutare din sursă internă. Înscrierile se vor încheia pe 9 septembrie. Examenul va avea loc la sediul IPJ Gorj, pe 2 octombrie, la ora 12.00 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecție: un interviu structurat pe subiecte profesionale.

„În cadrul interviului fiecare membru al comisiei de concurs/examen adresează întrebări candidatului, fără a depăşi tematica și bibliografia afișate şi în concordanţă cu atribuţiile şi responsabilităţile prevăzute în fişa postului scos la concurs. pentru fiecare întrebare se elaborează o grilă de interpretare, care va fi afişată la finalizarea interviului cu ultimul candidat înscris la concurs/examen. Nota finală se calculează ca medie aritmetică între notele acordate de membrii comisiei cu două zecimale, fără rotunjire. Notele se acordă independent de fiecare membru al comisiei de concurs/examen şi se trec în borderou. Aprecierea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au obținut aceeaşi notă este declarat admis la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs”, potrivit reprezentanților IPJ Gorj.

Interviul va fi înregistrat video. Polițistul nemulțumit de rezultatul de la interviu poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Loading...

Citește și

Studenta izolată la spitalul din Târgu-Jiu nu are coronavirus

Reprezentanţii Prefecturii Gorj au transmis, miercuri dimineața, că rezultatul analizelor efectuate la București pentru determinarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.