IPOCRITUL Bunoaica una zice și alta scrie! I-A MINȚIT PE MINERI că e solidar cu ei, dar consideră că protestele sunt „decizii luate la influența unor GRUPURI DE INTERESE”


Liderul Sindicatului ”Solidaritatea 2013” Lupoaia, Nicu Bunoaica, a atins culmea fățărniciei. Acesta a declarat, public, că s-a solidarizat cu minerii care protestează, de vineri seară, în carierele CEO și i-a cerut demisia președintelui Directoratului, Sorinel Boza, însă, după numai câteva ore s-a dezis de acțiunile ortacilor pe care le consideră decizii ale unor grupuri de interese care acționează în cadrul companiei, prin care se pune în pericol siguranța energetică a României.

În cursul serii de vineri, imediat după ce minerii de la Jilț Nord au declanșat protestul spontan și pe tot parcursul zilei de sâmbătă, Nicu Bunoaica, a fost foarte activ pe rețelele de socializare, în rolul său, asumat, de colportor. Liderul sindical s-a declarat solidar cu minerii și a făcut declarații cu fiecare pas al extinderii protestelor, iar, în final, cuprins de entuziasm, a cerut demisia șefului CEO.

Atitudinea de sindicalist sadea a lui Bunoica pălește însă în fața acțiunilor sale subterane. În timp ce, public, se declara alături de ortacii din carierele CEO, tot sâmbătă, Bunoică a remis o depeșă companiei prin care își exprima dezacordul cu privire la acțiunea minerilor și dădea asigurări că nu are nicio legătură cu greva din carierele miniere.
”Nu putem pune în pericol siguranța energetică a României prin decizii de ultimă oră luate la influența unora (că mai avem și grupuri de interese din Gorj care au afaceri în Complexul Energetic Oltenia și au vizitat și anumite locuri cu probleme penale), este greu, sunt probleme mari…”, este opinia lui Bunoaica în adresa trimisă companiei.
Acesta afirmă că minerii trebuie să urmeze calea dialogului social, iar el nu va încălca această regulă. ”Calea dialogului social trebuie să fie prima variantă întotdeauna și niciodată nu voi încălca această regulă, dialog social și după aceea pașii care urmează…Nu am vrut să deranjem pe nimeni din cadrul celor care sunt în grevă la această oră, dar pentru moment trebuie să înțeleagă, dialog social și petiții, si după se poate ajunge și la alte metode de protest, dar nu să punem în pericol siguranța energetică a României!” , își încheie scrisoarea, trimisă CEO, și asumată, în numele tuturor membrilor din sindicatul pe care-l conduce, Nicu Bunoaica.
Întrebarea firească este: când spune adevărul liderul sindical, atunci când face declarații publice de ochii lumii, adică ai minerilor, sau când remite scrisori administrației CEO?

loading...
Loading...

Citește și

„Generalul Izmană” Oprea, chef cu lăutari la Peștișani. Primarul Pigui și vicele Morega i-au ținut isonul!

Fostul ministru al Afacerilor Interne şi al Apărării, Gabriel Oprea, a făcut figurație electorală prin …

3 comentarii

  1. NICI EL NU STIE!

  2. Asta se intampla de cand ceo e condus de securistii habarnisti de la craiova… vasile si balasoiu…

  3. Ex nihilo nihil

    Nu el e vinovat ,vinovati sunt cei care il sustin.Liderii de sindicat fara membrii sunt zero absolut,forta lor consta in numarul de membrii.Multimea e puterea nu un singur om care este numit” LIDER”.Bunoaica este frustrat ca nu a putut sa primeasca si el facilitatile obtinute de ceilalti lideri de la managerul Boza.De asta cere mereu demisia managerului,de cand sa calmat Cretan,obtinand ce a dorit acest personaj i-a luat locul ,chiar daca de multe ori spune adevarul,nimeni nu cere ceva pentru multime fara a spera ca obtine ceva si pentru el…………………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: