sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:38

Îşi vând magazinele cu marfă cu tot! Ce afacere poți cumpăra cu 20.000 de euro

Au investit bani mulți în deschiderea unor afaceri și își făcuseră planuri mari, însă lucrurile nu au mers așa cum se așteptau. Gorjenii au început să își vândă pe internet afacerile, în speranța că vor recupera măcar o parte din investiția inițială. Astfel că site-urile de vânzări on-line sunt pline de anunţuri de vânzare de acest fel.

Pensiune din Rânca vândută la preț record
Un novăcean și-a scos la vânzare pensiunea pe care o deține în Rânca și cere pe ea aproximativ 300.000 de euro. Pensiunea are 1.000 mp și este „clasificată la 3 stele, situată la 5 minute de noua pârtie de schi în stațiunea Rânca. Oferă cazare pentru 38 persoane în 7 camere duble, 2 camere triple, 4 apartamente. Preț de vânzare 299.000 euro”. Un alt patron cere pe pensiunea sa de la Mușetești 350.000 de euro. „Vindem sau facem schimb proprietate excepțională având statutul unei pensiuni turistice. Construcțiile au o suprafață de aproximativ 800 mp, 600 de mp clădirea principală, înconjurate de aproximativ 14.000 de mp. Se pun la dispoziție 7 camere fiecare cu baie proprie având dotări de 4 stele. Pensiunea mai beneficiază de o sală de restaurant pentru 200 de persoane”.

Dacă ai bani și vrei să îţi deschizi o afacere, dar nu ai timp pentru întocmirea actelor sau înregistrarea la Registrul Comerţului poți căuta ceea ce vrei pe site-urile de anunțuri. Oferta „afacerilor la cheie” este variată și ca preț și ca domenii. Gorjenii care au deschis afaceri în care au investit bani, iar acum treaba nu le mai merge, le scot la vânzare pe net. „Vând afacere magazin încălțăminte, situat pe Centrul Pietonal din Târgu-Jiu. Vad comercial format, complet utilat, plus stoc de marfă!!!Preț 15.000 euro”, este unul dintre anunțurile postate pe olx.ro. Magazinul are marfă adusă din Italia, iar prețurile pantofilor nu sunt tocmai accesibile.

Ce puteți cumpăra cu mai puțin de 20.000 euro

Dacă aveți disponibili 12.000 de euro, puteți intra în afaceri, cumpărându-vă un cafe-bar! „Vând afacere în Târgu-Jiu. Cafe bar în locație cu o chirie modică. 100 mp utili compuși din două încăperi, o magazie și două băi cu hol comun. Renovat și utilat total în anul 2014, în luna iulie. Vad comercial pe acest domeniu de activitate din anul 1998. Preț 12.000 euro”, se spune în anunț. Cu 2.000 de euro puteți încerca să faceți comerț în curtea Liceului Nr. 5 din Târgu-Jiu, căci chioșchiul din curtea școlii a fost scos la mezat. Nici magazinele second-hand nu mai merg atât de bine, căci unii patroni le-au scos la vânzare. Pe net mai găsim și o spălătorie auto la 17.000 euro, care funcționează pe un teren închiriat, deci mai adăugați și prețul chiriei lunare. Un târgujian și-a scos fast-food-ul la vânzare și cere pe această afacere, care funcționează într-un spațiu închiriat, 15.000 lei. Un alt gorjean vrea peste 110.000 lei pe afacerea sa: „Vând magazin de 36 mp, situat în Târgu-Jiu, zona Piața Mică, fond de marfă (uși interior și uși metalice) și o autoutilitară în stare foarte bună. Vad comercial foarte bun!”.

Ce recomandă specialiștii

Specialiştii recomandă să alegeţi un domeniu potrivit de activitate, în care să aveţi deja o serie de cunoştinţe. Altfel, investiția devine și mai riscantă. Nu este recomandat comerţul, ca şi domeniu de activitate, deoarece piaţa este suprasaturată în judeţul Gorj. Afacerile profitabile, în ultima perioadă, sunt în domenii precum servicii, IT sau sanitare.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: