Îți dorești un șemineu în living-ul casei tale? Ține cont de aceste sfaturi!

Dezvoltarea tehnologiei a adus de la sine o serie de modificări în majoritatea industriilor și, la acest capitol, nici industria producerii șemineelor nu a rămas în urmă. Astăzi găsim o varietate de modele de seminee, de la cele mai simple, la cele mai sofisticate și impunătoare.

În acest fel, poți găsi cu ușurință modelul de șemineu care să se potrivească în totalitate cu preferințele tale. Iată care sunt recomandările celor de la Alego.ro atunci când vine vorba de alegerea șemineului potrivit în funcție de aspectul camerei în care va fi amplasat:

  • Dacă ai un living spațios, un șemineu cu sticlă pe dreapta sau pe stânga poate fi o alegere bună dacă vrei să poți admira focul din mai multe unghiuri, mai ales pentru că spațiul îți permite.
  • Dacă vrei să amplasezi un șemineu într-o cameră de dimensiuni mai reduse, dar cu un design minimalist și culori deschise, care să creeze iluzia unei camere mai mari și mai luminoase, atunci recomandarea este să alegi un șemineu decorativ cu bioetanol sau electric, întrucât ocupă foarte puțin spațiu și este foarte ușor de instalat, fiind nevoie doar de o priză.
  • Alege un focar semineu cu sticlă standard dacă îți dorești să creezi o atmosferă relaxantă într-un living cu un design clasic. Acest model ar putea să reducă puțin din rigiditatea decorului și să aducă un aer plăcut și confortabil.
  • Un șemineu de tip tunel va da un aer modern și proaspăt nu doar unei camere, ci chiar a două camere alăturate, cel mai mare avantaj fiind faptul că le și încălzești pe ambele. Acest model de șemineu este o alegere îndrăzneață și, dacă vrei să ieși din tipare, este cel mai potrivit pentru a obține un decor diferit și atipic.
  • Un șemineu pe colț poate completa perfect o cameră cu design minimalist și elemente simple de decor. Acesta poate fi atracția principală a spațiului în care e amplasat, dar tocmai pentru că este atât de util, este și alegerea potrivită pentru adepții minimalismului.

Acestea sunt unele aspecte pe care le poți lua în vedere atunci când instalezi un șemineu în casa ta, dar, desigur, un designer îți poate da cele mai bune sfaturi pentru ca locuința ta să arate impecabil. În plus, poți vizualiza cu ușurință varianta finală și nu trebuie să mai stai ca pe ace, gândindu-te că s-ar putea să nu iasă tocmai de ți-ai dorit.

Pentru alegerea șemineului însă, poți avea maximă încredere în specialiștii magazinului online Alego.ro, iar pentru a beneficia de sfaturile lor, este suficient să îi contactezi și îți vor răspunde prompt la orice întrebare legată fie de acel semineu pe bioetanol mult dorit, fie de șemineul pe gaz pentru apartamentul tău. Fii sigur că nu vei da greș dacă te lași pe mâinile celor de la Alego.ro!

loading...
Loading...

Citește și

Întârziere de 120 de minute pentru Interregio Cluj-Napoca-București! Trenul a staționat între Budieni și Copăcioasa

Circulația feroviară pe secţia de cale ferată 202, Târgu Jiu – Craiova, a fost oprită, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: