Iubitul unei cunoscute BLONDE din Târgu Jiu ACUZAT că a LOVIT o tânără la un târg de Crăciun!


Iubitul unei cunoscutei blonde din Târgu Jiu se află într-un plin scandal după ce în presă au apărut informații cum că acesta ar fi agresat o tânără în cadrul Târgului de Crăciun din Capitală. Dacian Varga iubitul interpretei de muzică populară din Târgu Jiu, Maria Constantin, este acuzat că ar fi bătut-o în Târgul de Crăciun din Capitală pe Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov. Acesta a fost filmat la doar câteva secunde de la incidentul din buricul Capitalei. Tânăra care îl acuză că a bătut-o, Larisa Judele, îl filmează pe acesta în timp ce se îndepărtează de ea și în timp ce își recuperează, de pe jos, pălăria pe care o purta înainte de a fi lovită de fostul fotbalist. Mai mult, Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov îi spune clar, în clipul video: „Ia zi, bă, de ce? De ce mi-ai dat o palmă? Ia zi, de ce mi-ai dat o palmă? Hai, mai dă-mi una!” zice tânăra, în timp ce Dacian Varga se îndepărtează cu greu de aceasta, fiind luat cu forța de către o persoană de lângă el, scrie spynews.ro.
Potrivit declarațiilor obținute de site-ul mai sus citat de la apropiații lui Dacian Varga, se pare că fostul fotbalist era împreună cu Maria Constantin în Târgul de Crăciun, lucru ce înseamnă că artista a fost martoră acestor scene petrecute chiar sub ochii atâtor oameni. „Dacian era la târg cu Maria Constantin sâmbătă seara. A fost, într-adevăr, o mică ceartă, fiindcă această Larisa a început să vorbească lucruri neadevărate şi urâte despre Dacian prin oraş. Nu s-a pus nicio secundă problema de bătaie. Dacian Varga nu este un bătăuş. La târg, erau zeci de oameni lângă ei. Dacă ar fi calcat-o în picioare, aşa cum s-a scris, ar fi sărit cineva să o apere, ar fi venit poliţia, deci nu a fost vorba de nicio bătaie” au povestit apropiații lui Dacian Varga.

Loading...

Citește și

Te topești de drag! Cât de FRUMOASĂ este fiica primarului Filip de la Rovinari! Imagini de la slujba de BOTEZ!

În weekendul care tocmai a trecut primarul orașului Rovinari, Robert Filip și soția sa Ana …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.