duminică , 16 februarie 2020 - 20:56

Iubitul unei cunoscute BLONDE din Târgu Jiu ACUZAT că a LOVIT o tânără la un târg de Crăciun!


Iubitul unei cunoscutei blonde din Târgu Jiu se află într-un plin scandal după ce în presă au apărut informații cum că acesta ar fi agresat o tânără în cadrul Târgului de Crăciun din Capitală. Dacian Varga iubitul interpretei de muzică populară din Târgu Jiu, Maria Constantin, este acuzat că ar fi bătut-o în Târgul de Crăciun din Capitală pe Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov. Acesta a fost filmat la doar câteva secunde de la incidentul din buricul Capitalei. Tânăra care îl acuză că a bătut-o, Larisa Judele, îl filmează pe acesta în timp ce se îndepărtează de ea și în timp ce își recuperează, de pe jos, pălăria pe care o purta înainte de a fi lovită de fostul fotbalist. Mai mult, Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov îi spune clar, în clipul video: „Ia zi, bă, de ce? De ce mi-ai dat o palmă? Ia zi, de ce mi-ai dat o palmă? Hai, mai dă-mi una!” zice tânăra, în timp ce Dacian Varga se îndepărtează cu greu de aceasta, fiind luat cu forța de către o persoană de lângă el, scrie spynews.ro.
Potrivit declarațiilor obținute de site-ul mai sus citat de la apropiații lui Dacian Varga, se pare că fostul fotbalist era împreună cu Maria Constantin în Târgul de Crăciun, lucru ce înseamnă că artista a fost martoră acestor scene petrecute chiar sub ochii atâtor oameni. „Dacian era la târg cu Maria Constantin sâmbătă seara. A fost, într-adevăr, o mică ceartă, fiindcă această Larisa a început să vorbească lucruri neadevărate şi urâte despre Dacian prin oraş. Nu s-a pus nicio secundă problema de bătaie. Dacian Varga nu este un bătăuş. La târg, erau zeci de oameni lângă ei. Dacă ar fi calcat-o în picioare, aşa cum s-a scris, ar fi sărit cineva să o apere, ar fi venit poliţia, deci nu a fost vorba de nicio bătaie” au povestit apropiații lui Dacian Varga.

Loading...

Citește și

O cunoscută formaţie revine la Târgu Jiu în cadrul unui turneu naţional

Direcția 5 revine la Târgu Jiu în cadrul turneului aniversar „Povestea noastră – 30 de …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.