duminică , 23 februarie 2020 - 16:26

Jandarmeria Română: SUTE de locuri, scoase la concurs! Vezi condițiile!


Pentru sesiunea de admitere ianuarie 2018 pentru concursurile de admitere în şcolile postliceale ale Jandarmeriei Române au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs un număr de 700 locuri, cu durata studiilor de un an.

„Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani sunt 350 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), iar la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, 350 locuri alocate Jandarmeriei Române (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi). Pentru a participa la concursurile de admitere la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne candidaţii trebuie să îndeplinească, conform Ordinului MAI nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne. În vederea participării la concursul de admitere, candidaţii susţin următoarele probe: a) examinarea medicală; b) evaluarea psihologică; Evaluarea psihologică a candidaţilor se realizează de specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu unităţile cu atribuţii de recrutare, planificare ce va fi comunicată ulterior. Şcolile postliceale ale MAI organizează concursurile de admitere în perioada 13-21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor mediatizate de către unităţile de învăţământ. Înscrierile se fac în baza actului de identitate la sediul I.J.J. GORJ, mun. Tg Jiu, Str. Calea Bucureşti, nr. 9 H, Luni – Joi între orele 10.00–14.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul unităţii sau accesând pagina de internet a I.J.J. GORJ – www.jandarmeriagorj.ro” se arată într-un comunicat de presă.

Loading...

Citește și

Bordușanu îl atacă pe primarul Romanescu dar îi răspunde Paraschiv!

Secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, l-a criticat, ieri pe primarul Marcel Romanescu pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.