Jandarmii gorjeni la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Tg-Jiu


Astăzi 29 mai, jandarmii gorjeni au dat curs invitaţiei transmisă de Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Tg-Jiu să îi vizităm de Ziua Internaţională a Copilului şi am amenajat în curtea interioară a Complexului din Debarcader un punct de informare şi prezentare a materialelor de intervenţie din dotare.

Prin interacţiunea directă, vizita noastră în incinta centrului a decurs foarte bine, copiii fiind zâmbitori, recitând numeroase poezii, cântece şi au dansat.
Copiii au îmbrăcat vestele de protecţie, au luat căştile în cap, au dat drumul la semnalele acustice şi vizuale, au vorbit la staţiile de amplificare şi au dorit să reţină la ei câinele de serviciu. Le-am pregătit steguleţe cu tematica – ,,1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului” şi le-am acordat tuturor legitimaţii ,,Jandarm pentru o zi”.
Am arătat disponibilitate şi răbdare cu cei mici, le-am explicat despre prevenirea faptelor antisociale la nivelul lor de înţelegere, pentru că acordăm importanţa cuvenită tuturor copiilor, în formarea unor comportamente responsabile.
Pentru toţi copiii care vor să vadă materialele şi tehica utilizată zilnic în misiuni de jandarmii gorjeni, îi aşteptăm în Orăşelul Copiilor în data de 1 Iunie, începând cu ora 10.00 în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu.
La mulţi ani de 1 Iunie!

loading...
Loading...

Citește și

Căsuța de lectură

Voluntarii novăceni lucrează încă din vara acestui an la proiectul ”BIBLIOTECA STRADALĂ”, proiect în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: