Jandarmii gorjeni prezenți la datorie. Vezi ce misiuni au în acest weekend

În acest weekend jandarmii gorjeni vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice la spectacolele de muzică organizate în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu cu ocazia festivalului Romani Kultura, în satul Tâlveşti din comuna Drăguţeşti cu prilejul Zilelor comunei Drăguţeşti şi la parada portului popular şi spectacolele de muzică de la Novaci cu prilejul manifestaţiei folclorice ,,Urcatul Oilor la Munte”.

Jandarmii gorjeni vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică prin dispozitivele de ordine publică constituite pentru buna gestionare a acestor evenimente, în vederea prevenirii faptelor de natură contravențională sau penală, prevenirea tulburării ordinii publice şi protecţia participanţilor la aceste evenimente.

Recomandăm cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură şi nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică.

Dacă intenționați să vă deplasați în zonele de munte, Jandarmeria Montană din Rânca, Runcu și Tismana, vă recomandă ca în zonele montane să aveţi echipament adecvat, iar turistii care se află într-o dificultate să solicite sprijinul jandarmilor montani adresându-se direct patrulei de jandarmi din zona unde se află sau solicita intervenția la numărul unic de urgență 112.

loading...
Loading...

Citește și

Noul PREFECT de Gorj, DECIZIE privind ACCESUL în PREFECTURĂ

Cristinel Rujan nu renunță la ordinul dat de Ciprian Florescu prin care se impune un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: