duminică , 16 februarie 2020 - 21:13

Janina Ionela Trăistaru

4janina-traistaru

4. Nume: Janina Ionela Trăistaru

Localitate: Turceni, județul Gorj

Ocupația: În momentul actual nu am un job, sunt doar imaginea unui salon de bronzat din oraşul Târgu Jiu.
Particip la acest concurs pentru că îmi doresc să arăt şi celorlalte fete, cât de importantă este o stare de spirit sănătoasă şi mai ales cât de important este să te simţi frumoasă în propria-ţi piele. Bineînţeles, îmi doresc să câştig acest concurs deoarece consider că am aptitudinile şi calităţile fizice necesare care să mă propulseze spre primul loc. Mă simt bine în pielea mea şi pot spune că mă mândresc cu faptul că arăt bine şi ştiu cum să îmi menţin această stare, ceea ce este foarte important, deoarece toţi suntem frumoşi în esenţă, dar valorificarea frumuseţii constituie o artă pe care nu mulţi o deţin în zilele noastre.

[poll id=”39″]
Loading...

Citește și

Gorj Domino și Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu VĂ PREMIAZĂ. Cele mai frumoase urări de Mărțișor primesc 2 invitații la teatru!

• Scrie și TU un mesaj pentru o persoană dragă! Gorj Domino împreună cu Teatrul …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.