duminică , 20 octombrie 2019 - 11:40

Jos cu scroafa din târnaț!

Băi, s-a retras Cretinel! Ce dooor, ce chiiin, ce jeleee, pe la poarta PeNeLeee. Cum dreaq nu ați auzit cine-i Cretinel? Un dobitoc care a lins clanța liberalilor, pentru a-l susține să ne reprezinte, pe noi gorjenii, în Parlamentul European. Ptiu, ptiu! E ăla pe care-l lovise foamea în mațe, uitându-se la diplomele lui dă filozof, și s-a gândit că, dacă tot nu are un serviciu, nu i-ar strica o indemnizație de peste 10 mii dă ieuro ca europarlamentar. Grav nu e că ipochimenul și-a dorit, ci că o parte din liberali i-au deschis ușa, iar scroafa s-a urcat în târnaț, împinsă de la cur de niște zevzeci de pe la Motru. Și mai grav e că unii, maximum opt-nouă, îl aplaudau pe Cretinel ca la festivalul majoretelor travestite.

După două săptămâni de frăsuială, timp în care și președintelui Vîlceanu i-a fost rușine să amintească numele lui Cretinel, mai ales după reacțiile dinspre media locală ponegrită de dobitoc vreme de doi ani, scroafa și-a anunțat retragerea candidaturii (?!), în zece puncte care mai de care mai puerile, un nimic ambalat în cuvinte sclipicioase.

Cum a rămas iarăși fără vreo preocupare, scroafa s-a apucat de vechile îndeletniciri: să grohăie la jurnaliști, de parcă ei sunt de vină că liberalii i-au vărsat troaca cu de-ale gurii.
Filozoful de Tismana și-a găsit să elucubreze despre una dintre cele mai echilibrate jurnaliste din media locală care a îndrăznit să-l atace pe el, cel care a luptat anti-PSD, dar pe care nu-l știu nici vecinii de palier, el care a adus plusvaloare Gorjului… După chestii dintr-astea de-a dreptul scârboase în care s-a lăudat singur atât de mult încât cred că și-a făcut și o felație după, îi felicit pe liberali că nu l-au creditat pe dobitoc.

Cretinele, te felicit și pe tine că ai avut simțul ridicolului pentru o fracțiune de secundă și ai decis să te retragi! Ai realizat că erau prea mult zece mii de voturi din zona Motru și râdeau liberalii pe la colțuri, pamfletarule?

În semn de prețuire, veleitarule, îți transmit multe onomatopee și nu mai ”țipa ca o pirandă bătrână din goana căruței”, vorba lui Vadim, că n-ai fost victima vreunei conspirații, ci asta e valoarea ta: ZERO.

Loading...

Citește și

Echilibrul lui Cârciumaru…

… asta-i va lipsi organizației județene a PSD de aici înainte. Ca lider de partid …

5 comentarii

  1. Dacă e vorba de Tomberon-Cerasel, eu zic că nu merita articolul de mai sus. Mai bine ii ofereați o shaorma și era mulțumită toată lumea.

  2. Poate omul vroia doar euro nu europarlamentar si nu v ati prins .

  3. una dintre cele mai echilibrate jurnaliste din media locală- pe bune, Matei?! Si lui Dan Diaconescu i-ar fi greata la cum modereaza duoamna emisiunile alea! Cate facturi o avea pentru casa de la Preajba?! Radio-Cotet ar trebui sa se numeasca. Nu il cunosc pe omul despre care scrii, insa o cunoasc pe duoamna Stoleru si e suficient.

  4. Nu prea urmăresc presa (acest ziar este singurul pe care-l mai citesc deşi a pierdut prin plecarea lui I.C. şi M.C.H.) în această vreme extrem de aglomerată. Nu ştiu cine-i personajul dar este foarte posibil să merite criticat. Este însă evident că nu este vorba de o atitudine critică ci despre resentimente, ură, patimă, venin. Astea nu-i permit ziaristului să-şi înfrâneze pornirile primitive şi…să verse venin. Nu poate înţelege cum olimpienii ziarişti pot fi criticaţi de muritori. Nu cred că doar foamea îl face să fie atât de grobian ci educaţia şi caracterul .

  5. Stimate domnule Țăranu, cu buna credință si prea lejer, catalogați voma postderirum tremens ca produs media!Ziaristi in Gorj? Media locală 😜😜😜😜! Fara excepție, toti “ terasistii spirtari tip Mona”, de la Sohodol pana la Bebe Lutaru, au in portofel bastonul de ziarist local! “Ce draq o fi vreo mare filozofie” ! Mojicia fara acoperire , îl citează pe Vadim! Cu excepția ca Vadim, un erudit fara caracter, știa ca “ frasuiala” nu exista in dictionar! Corect in limba romană, frasuit! Caracter si educație de la grobieni cu sinapsele înmuiate pana la paroxism?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: