Jurista unei primări din Gorj luată la ochi de șeful ei! Funcționara este sora șefului ISU Gorj


Construcția făcută cu acte-n regulă de jurista Primăriei Albeni, Delia Malacu, este în vizorul primarului localității, Ionuț Stan, edilul arătând astfel că subalterna nu îi mai este în grații. Acesta și-a trimis deja o angajată să facă măsurători la lucrarea executată pe proprietate de jurista primăriei dar salariata de la Urbanism a refuzat, pe motiv că este rudă cu salariata. Luni, primarul va pune pe altcineva să îi ducă planul la bun sfârșit, asta deși tatăl juristei, fostul director al Minei Albeni, i-a arătat deja obrazul primarului care folosește instituția publică împotriva propriilor subordonați. Deja, contabila primăriei i-a făcut primarului mai multe plângeri penale, la finalul săptămânii trecute femeia ajungând la Spitalul Târgu-Cărbunești sub perfuzii.

Atmosfera din Primăria Albeni este greu de imaginat, primarul având răfuieli personale cu majoritatea angajaților instituției. Penultima victimă a fost contabila primăriei, care a ajuns la spital după o ceartă cu Stan. La revenirea la serviciu, primarul și-a exprimat regretul că angajata e bine, postând pe pagina sa de socializare că ,,imcompetența” salariatei el o plătește cu 6000 de lei lunar. ,,Acesta ar fi un subiect care reflectă realitatea zilelor noastre, realitatea a ceea ce se întâmplă la Primăria Albeni! Această funcționară (eu nu o pot numi contabila pe aceasta doamna), pentru care Primăria Albeni plătește lunar 6000 lei, a venit ieri la serviciu cu același comportament inadecvat fata de mine, de colegi si de atribuțiile de serviciu pe care le are, deși în ziar scria ca este in stare gravă! Vreau doar să vă spun ca toate aceste acuzații care mi se aduc sunt minciuni și răzbunări care se datorează frustrărilor dumneaei și a altor funcționari care nu au competența necesară să-și ducă la îndeplinire sarcinile de serviciu ! Mai sunt si alții ca doamna care sunt supărați că trebuie sa muncească si nici nu vor, nici nu prea știu!”, a postat Stan pe pagina sa de socializare acuzând presa că face publice evenimentele din primăria sa.

Cine nu-i cu primarul e împotriva lui

Primarul uită că ceea ce i-a făcut contabilei Viorica Băltărețu, a practicat și cu fostul contabil Laviniu Buculea dar și cu casiera Mihaela Machidon.
Acum, problema primarului nu mai este doar Băltărețu, ci și sora șefului ISU Gorj, Augustin Malacu. Delia Malacu este jurista primăriei iar de scurt timp edilul a luat-o la ochi. O construcție făcută de femeie pe proprietatea ei a stârnit interesul șefului acesteia, deși proprietara deține autorizații în acest sens. Primarul a cerut însă să se facă măsurători pe proprietatea angajatei, pentru a vedea dacă a respectat autorizația, lucru interzis de lege, construcția nefiind recepționată, conform Inspectoratului în Construcții Gorj.
Tatăl juristei, fost director de mină, a avut grijă să-i atragă atenția primarului că ,,sare calul”, dar primarul chiar și așa nu renunță la intenția de a-i face măsurători la casă.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

2 comentarii

  1. Demisia si fuguta sa te angajezi in privat pe 1250 lei net. Toata tara are nevoie de un astfel de primar!

  2. Pentru ce plătim noi taxe și impozite?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.