duminică , 19 ianuarie 2020 - 12:10

Juristul închisorii a dat Penitenciarul Târgu-Jiu în judecată. Vrea salariu mai mare!


În aprilie, juristul Penitenciarului Târgu-Jiu, Adrian Claudiu Ioan Chertes, a început un litigiu cu sine, cum ar veni. Mai exact, a dat în judecată Penitenciarul Târgu-Jiu și tot el ar fi trebuit să se prezinte la bară să reprezinte unitatea de detenție împotriva sa. Totul, pentru o majorare substanțială a salariului, lucru respins însă de instanța de fond. Chertes mai are o speranță în a-și crește salariul, sentința Tribunalului Gorj putând fi atacată cu recurs.

Consilierul juridic al Penitenciarului Târgu-Jiu, cu ani în urmă participant la o emisiune concurs la un post național de televiziune, a căutat în aprilie o modalitate de a-și crește salariul deloc mic. De altfel, potrivit declarației de avere date anul trecut, Chertes a câștigat peste 51.000 de lei de la locul de muncă într-un an de activitate. Cu toate acestea, juristul a găsit o prevedere legislativă care i-ar fi majorat chenzina ca și a boșilor din ANP, își cam râd în barbă colegii acestuia de muncă. În aprilie, juristul s-a prezentat glonț la instanță și a dat Penitenciarul Târgu-Jiu în judecată. Pe 22 iunie, instanța decide să trimită o adresă către penitenciar iar pe 6 iulie dă verdictul, mai exact, respinge ca nefondată cererea lui Cherteș. Instanța Tribunalului Gorj nu îi risipește însă toată speranța de mărire a venitului juristului închisorii, acesta având posibilitatea să atace sentința cu recurs.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.