L-au MAZILIT din sindicat pentru că a făcut mișto de Roșca pe facebook. Feurdean: Bădița are un fel de PARANOIA!


Ioan Feurdean, fost secretar-trezorier al FNME, a suspendat din această funcție și a fost dat afară din Sindicatul Liber Cariera Lupoaia, după ce a afirmat, în cadrul Consiliului de Coordonare al federației că l-ar prefera pe Bunoaica în locul lui Nicolae Bădița.
Cei din FNME spun că s-au simțit jigniți și îi reproșează lui Feurdean unele lipsuri în conturile federației și fac trimitere la două apartamente achiziționate de acesta la începutul anilor ‘90.

„Bădița are numai teoria conspirației”

Fostul secretar-trezorier al FNME, Ioan Feurdean, a fost suspendat din funcție, în luna iunie a acestui an, după ședința Consiliului de Coordonare al federației care a avut loc la Mamaia. La acea vreme, cei din FNME i-au reproșat lui Feurdean că l-a ajutat pe Bunoaica, ”dușmanul” lui Bădița, liderul sindicatului de la cariera Lupoaia, și l-a propus la șefia federației. Printre reproșuri, lui Feurdean i-a fost aruncat și faptul că a făcut mișto pe facebook de Nelu Roșca, vicepreședinte FNME pe lignit.
Feurdean a declarat că se aștepta la alte mizerii, dar nu să fie dat afară din sindicat. ”M-au suspendat din calitatea de secretar-trezorier pe motiv că aș fi pactizat cu dușmanul, că l-aș fi ajutat mai mult pe Bunoaica și că am făcut mișto de Roșca pe facebook. În ședință le-am spus că l-aș prefera de o sută de ori pe Bunoaica în locul lui Bădița pentru că măcar ăla ține cu oamenii. În luna mai am cerut statutul sindicatului și Bădița nu mi-a înregistrat cererea. În noiembrie sunt alegeri, dar nu intenționam să candidez. Bădița are un fel de paranoia, e un tip foarte suspicios, are numai teoria conspirației. Mă așteptam să facă tot felul de mizerii, dar nu să mă dea afară din sindicat”, a precizat Feurdean.

Unde sunt banii Federației?

Reprezentanții FNME au reacționat, ieri, pe facebook și spun că Feurdean a blamat acțiunile de protest ale federației și se întreabă unde au dispărut sume consistente din conturile federației.
”Ne aducem aminte cum domnul Feurdean, a avut nesimțirea să blameze acțiunile de protest ale colegilor din Federație și jignind foarte grav salariații și liderii din Federatie, care au participat la Marșul Disperării și greva foamei. Ne mai aducem aminte cum spunea cu atâta patos și susținea cu tărie că Nicu Bunoaica, poate sa fie președintele FNME fără probleme. Poate domnul Ion Feurdean ne spune și nouă de unde are apartamentul din București și apartamentul din Motru pe care le-a achiziționat după anul 1990? (…) Unde sunt banii Federației și de ce are federația 3,5 miliarde datori, pentru că la acea vreme cotizația de membru era 4,5 lei, iar în Federație erau 30.000 de membrii, asta doar în ultimii ani, între anii 1990 și 2008 au fost și 250.000 de membri, el fiind secretar general și trezorier în acei ani. Dacă calculăm simplu 30.000 de membri înmulțit cu 4,5 lei, (cotizația de membru) rezultatul este 135.000 lei, lunar, bani încasați de federatie. Unde or fi acei bani?, se întreabă cei din FNME.
Cert este că după ce în 2014 și 2015, federația sindicală a înregistrat deficit de câteva sute de mii de lei, anul trecut, FNME a încheiat exercițiul financiar cu un excedent de 43.000 de lei.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.