sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 20:10

L-au RESUSCITAT în sediul PSD Gorj

Tineretul Social Democrat Târgu Jiu dorește să se implice, din ce în ce mai mult, în viața societății din care face parte.
Ținând cont de faptul că poți, oricând, să fii martorul unei scene, când o persoană să depindă de ajutorul tău, tinerii social democrați au decis să apeleze la experiența specialiștilor de la Crucea Roșie. Așa se face că, aseară, aproape 20 de tineri au participat la un curs de acordare a primului ajutor în caz de stop respirator, curs ce s-a desfășurat la sediul PSD Gorj.
De asemenea, Grigore Richiter, directorul de la Crucea Roșie Gorj, a oferit celor prezenți și informații cu privire la acordarea primului ajutor în caz de electrocutare, accident de mașină, arsuri… etc.
“Am fost instruiți în acordarea primului ajutor în caz de urgență. Am considerat că este util pentru fiecare dintre noi să avem o minimă pregătire pentru a putea ajuta oamenii aflați în dificultate, cărora li se face rău pe stradă sau într-o instituție, care au un accident de mașină, dar şi apropiaților noștri, care ar putea suferi diferite accidente casnice”, a declarat Ștefan Constantin, președintele TSD Târgu Jiu.

Biroul de presă al PSD Gorj

loading...
Loading...

Citește și

ACUZAŢII de ABUZ ÎN SERVICIU la adresa unui PRIMAR din Gorj

Consilierul local Constantin Brănescu îl ameninţă cu plângerea penală pe primarul oraşuluiŢicleni, Radu Constantin, după …

4 comentarii

  1. O initiativa buna a tinerilor PSD-isti! Felicitari d-lui consilier Stefan…

  2. Fugi mai ,,,,,,nea Ionela si te culca . Crucea Rosie e rosie de la sangele cetatenilor nu de la rosu- psd . Nu mai duceti in derizoriu simbolurile nationale .Fiind tineri ar trebui sa nu calcati pe urmele inaintasilor vostri de la Gorj gen Carciumaru , Calinoiu , Vlaicu , Puiu Diaconescu liberalul vostru vopsit in galben -pnl si alti social-democrati mai bogati din bani publici decat familiile cu profesii liberale de zeci de ani .

  3. Tinerii social democrati ar trebui sa lase suptul p..i pe seama prostituatelor si sa puna mana pe munca.

  4. Proști, proști, dar mulți.

    La starea în care a dus țara, haita roșie trebuie să fie pregătită pentru resuscitarea cetățenilor; pentru că nu mai are de la cine fura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.