La 21 de ani, are o viaţă la care unii doar VISEAZĂ! Alina Chirculescu merge peste tot în lume alături de IUBITUL ei turc

colaj

Miss Uniq 2016 își dorește să lucreze la Ambasada României din Turcia!

Alina Chirculescu are 21 de ani și este un model de succes, precum și câștigătoarea mai multor premii la importante concursuri de frumusețe. Ultimul premiu câștigat de către motreanca Alina Chirculescu este titlul de Miss Uniq 2016, în cadrul concursului Miss Diamond, organizat la Centrul de Evenimente Brașov în perioada 19-21 februarie. Alina nu este doar frumoasă, ci şi studiază din greu pentru a putea lucra la Ambasada Turciei. Alături de iubitul său, un arbitru de fotbal din Turcia, modelul a vizitat nenumărate locuri din Europa și din lume.

Frumoasa Alina Chirculescu s-a născut și a crescut la Motru, despre care spune că va rămâne mereu „orașul sufletului său”. Aici tânăra și-a „construit” personalitatea, grație sfaturilor și învățăturilor primite de la părinții săi. „La Motru am crescut, mi-am petrecut copilăria și am prin rădăcini pe care le valorific de atunci. Aici, de la părinții mei și familia mea, am învățat ce este bine, cum să fac bine și cum să lupt pentru visele mele!”, a spus Alina Chirculescu. În prezent, modelul studiază la Academia de Studii Economice din București, la Facultatea de Relații Economice Internaționale. „Modelingul este pasiunea mea de când eram mică. Îmi amintesc cu drag cum îmbrăcam rochiile mamei când nu era acasă, asortând, desigur, și pantofii corespunzători”, spune, râzând, Alina Chirculescu.

„Am avut mereu siguranța că pot deschide aripile către vise!”

Datorită sprijinului moral pe care l-a primit mereu de la familia sa, Alina Chirculescu a crescut visând la tot ce putea face. Încurajările mamei și ale fratelui, cuvintele pe care i le spunea mereu tatăl său au făcut-o să lupte pentru visele sale, să învețe foarte bine și să știe 100% ce își dorește de la viață. Ambițioasă, dar și isteață, pasionată, dar și muncitoare, Alina Chirculescu, la doar 21 de ani, are o viață la care alții cu zeci de ani mai bătrâni, doar visează. „Am o familie frumoasă, cu care mă mândresc, iar atâta timp cât părinții îmi sunt alături, am TOT! Tati mereu spune că sunt pariul vieții lui. Crescând am dobândit siguranța că pot să deschid aripile către vise și m-am implicat în diferite proiecte. Am început să cochetez cu modelingul și este foarte bine!”, a afirmat motreanca.

Concursuri importante și premii pe măsură

Alina-Chirculescu-Miss-5

În vara lui 2015, Alina Chirculescu a participat la concursul Miss Plaja la Mamaia, unde a obținut primul loc. În toamna aceluiași an, motreanca a devenit Miss Oltenia în cadrul Concursului MISS TV. Cochetează de ceva vreme și cu Fashion Week-ul, unde a prezentat pentru diverși designeri celebri și unde a avut loc concursul Miss România. „Recent, la Brașov, am obținut titlul de Miss Uniq în cadrul concursului Miss Diamond, desfășurat aici. Este o realizare ce înseamnă foarte mult pentru mine. Cred că succesul începe întotdeauna la nivel mental, dacă vreau să am succes într-un domeniu, îmi antrenez mintea să privească dincolo de obstacole! Părinții mei mă încurajează să lupt pentru visele mele și să trăiesc frumos. Starea mea sufletească este minunată, adrenalina nu îmi permite odihna, dar mă simt atât de împlinită! Să te simți apreciată pentru rezultatele muncii tale, este înălțător!”, a spus Alina Chirculescu.

Își dorește să atingă culmile succesului

Alina-Chirculescu-miss-8

„Îmi doresc să am o evoluție cât mai plină de sens către cine sunt cu adevărat. Știu că viața este un dar prețios și singura mea datorie este să trăiesc frumos. Profesional, au venit deja invitații pentru proiecte în 2016 în care mă voi implica, știu că vor veni în număr mai mare, dar vreau să aleg ceea ce e mai potrivit pentru mine. O să rămân mereu aceeași, calitatea mea de om nu poate fi afectată de succes! Indiferent de grandoarea sa!”, promite Alina Chirculescu. Pe viitor își dorește să lucreze la Ambasada României din Turcia, dar cochetează și cu ideea unei cariere în televiziune, ca și prezentatoare.

Se iubește cu un arbitru din Turcia

Alina-Chirculescu-si-iubitul-sau-GermaniaPe plan sentimental, Alina Chirculescu se iubește de mai bine de un an cu un tânăr din Turcia, la fel de tânăr și frumos ca ea. Yigitcan Yesilbäg este arbitru de fotbal și are o carieră de succes. Tatăl său lucrează în Guvernul Turciei din Ankara. Și Alina și iubitul său își doresc o carieră în diplomație și visează să se stabilească în Turcia. „Planul nostru este să descoperim toată lumea, să vizităm cât mai mute dintre minunile create de Dumnezeu! Până acum, de când suntem împreună-pentru că amândoi suntem pasionați de călătorii- am vizitat aproape toată Europa! În vara acestui an, avem plănuită o călătorie-aventură în Statele Unite ale Americii. Vom sta acolo patru luni de zile! Iubitul meu este minunat, așa cum visam. Are 22 de ani. Tatăl lui lucrează în Guvernul Turciei și am vrea și noi pe viitor, după ce terminăm studiile, el să lucreze cu tatăl lui în Guvern și eu în Ambasada României din Turcia! Este foarte important în viață să ai liniște, iubirea, sufletul împlinit. Toate se întâmplă altfel când trăiești frumos!”, a declarat, pentru Gorj Domino, Alina Chirculescu.

loading...
Loading...

Citește și

Un tren nou al CFR a staționat în Gara Târgu-Jiu! Noul mijloc de transport, de înaltă clasă

Compania de stat CFR Călători a anuntat, vineri, ca noul Mers al Trenurilor 2019-2020 va …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: