miercuri , 16 octombrie 2019 - 11:20

La aşa Opoziţie, aşa Guvern

Într-o situaţie normală, pe motivele scrise în moţiunea de cenzură administrată ieri Executivului, Guvernul Dăncilă ar fi trebuit să pice. Numai că nu trăim în normalitate. Există opoziţie care e doar guralivă, fără proiecte care să genereze credibilitate în rândul populaţiei, o opoziţie neserioasă, fără lideri care să arate ca nişte lideri. Şi atunci, chiar dacă motivele expuse, foarte bine punctate în moţiune, care oglindesc un guvern dintre cele mai slabe din istorie, rămân fără a avea în spate ceva solid cum ar fi o Opoziţie cu discernământ, rămân doar pe hârtie. Dar, măcar aşa numita Opoziţie a punctat şi ea ceva, a bifat că a făcut o moţiune, că aşa scrie în fişa postului.

Opoziţia la noi e cu un PNL ofticat că a pierdut alegerile tocmai pentru că n-a avut să ofere cu adevărat ceva, care nu a luptat decât pentru ajungerea la putere prin orice mijloace, fără rigori democratice, împrăştiind ură şi venin acompaniind cu mare zel lupta „anticorupţie” , cu „statul de drept” prin gura diverselor dive blonde liberale, şefe rânduite în pas cu vremurile, la partid: Gorghiu şi Turcan, aceste trecute nimfe în ale liberalismului …

Un PNL al cărui lider, chiar el, victimă a abuzurilor DNA, achitat în final, acum fanatic fan al procurorilor… Un şef al PNL pierdut şi fără un ţel anume, înarmat doar cu o plângere împotriva Dăncilei pentru înaltă trădare, gest de-o prostie fără margini, ridicol şi ruşinos de-a dreptul.

Un PNL golit de oamenii săi , corcit cu un PDL de tristă amintire şi în totală tovărăşeală cu o mână de lobbyşti userişti şi care aplaudă şi ovaţionează instrumentele şi pe cei care le folosesc întru’ băgarea la puşcărie în general, nu are cum să adune voturi nici la alegerile viitoare…

Deci, până la urmă, aşa Opoziţie, aşa Guvern.

loading...
Loading...

Citește și

Muie, muie dar cu ce?

Prostia m-a copleșit și nu prostia în sine ci numărul minților care o produc? Muia …

Un comentariu

  1. d-na HORVATH MIHAELA ,
    De la o posta se vede ca sunteti P.S.D.-ista apriga ,convinsa ,anti opozitie . In afara de promisiuni desarte ,de minciuna P.S.D . nu a oferit nimic . De la cistigartea alegerilor se tot screm sa treaca niste legi pentru hoti si infractori .EU NU ACCEPT SA ACORDE,PENTRU A PROSTI SI INDOBITOCI O PARTE DIN ELECTORAT , SALARII SI PENSII DIN IMPRUMUTURI EXTERNE . Cind va creste productivitatea muncii (prin investitii)si venituri noi si mari generate de noi capacitati de productie(tot investitii) atunci avem ce discuta .IN REST NUMAI MINCIUNA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: