La ce poţi folosi coaja de banană, în loc să o arunci. Iată câteva utilizări miraculoase!


Nu doar pulpa bananei aduce beneficii corpului, şi coaja acestui fruct are efecte miraculoase, dacă ştii cum să o foloseşti.

Albeşte dinţii
Dacă vrei să ai un zâmbet imaculat ca cel al starurilor de la Holywood,foloseşte coaja unei banane. Tot ce trebuie să faci este să îţi freci dinţii cu interiorul unei coji preţ de 2 minute,apoi să te clăteşti cu apă din abundenţă. Pentru efecte maxime,procedeul se repetă de două ori pe zi.

Combate negii
În cazul în care vrei să scapi rapid de un neg,masează bine zona respectivă cu partea interioară a unei coji de banană sau aplic-o direct pe neg,apoi bandajează zona.

Tratament împotriva acneei şi a ridurilor
Coaja bananei abundă în antioxidanţi care joacă un rol important în tratarea acneei. În cazul în care te confrunţi cu coşuri inestetice şi dureroase,masează-ţi un minut faţa cu partea interioară a cojii de banană. Procedeul se repetă de 3 ori pe zi. Acest tratament poate fi folosit şi pentru combaterea ridurilor.

Calmează iritaţiile pielii
Coaja de banană face minuni şi când vine vorba de iritaţii sau muşcături de insecte. Tot ce trebuie să faci este să freci zona respectivă cu interiorul unei coji de banană. Substanţele din compoziţia cojii calmează şi hidratează pielea.

sursa: clickpentrufemei.ro

loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.